Hogyan utasítsam vissza úgy az alkoholt úgy hogy ne nézzenek lúzernek?
Elsőnek tudatosítsd magadban, hogy:
alkohol nem fogyasztás ≠ lúzerség
Másodszor lásd be, hogy az, hogy ki mit gondol rólad, az az ő magánügye. Te attól nem leszel se hülyébb, se csúnyább, se szegényebb, se betegebb, stb…
> de amikor visszautasítom egyből jönnek a fújolások meg hogy mekkora lúzer vagyok
Érdemes megfordítani a képet. Mert ezek szerint egy idült alkoholista, aki minden este négykézláb mászik haza a saját hányásában, elissza az összes pénzét, nincsenek céljai a berúgáson kívül, az akkor a legnagyobb király? Mert ha igen, akkor én inkább maradnék lúzer.
4-es, nagyon ritkán iszok alkoholt. 22 éves vagyok szóval nekem sem volt olyan régen az, hogy ilyenek voltak az osztálykirándulásaink, esetleg táboraim.
És? Szerinted érdekelt egy másodpercig is, hogy mennyire tartanak emiatt lúzernek? Őszintén, ki nem sz.rja le, hogy ilyen idióta felfogással rendelkező osztálytársaim mit gondolnak rólam?
Aztán amikor másnap majd szét szakadt a fejük, akkor bezzeg irigyeltek, hogy én bezzeg jól vagyok. Vagy akkor már volt sírás rívás, amikor egy srác elkezdett fogdosni egy lányt, mert elkapta a hév.
Én csak annyit mondtam erre mindig is, csinálják nyugodtan, én is élem a magam szerint az életem.
Akinek a véleményére nem érdemes adni, arról nem is érdekel, milyen leszólást kapok. Főleg piálás témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!