Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan utasítsam vissza úgy...

Hogyan utasítsam vissza úgy az alkoholt úgy hogy ne nézzenek lúzernek?

Figyelt kérdés
Akármilyen táborba vagy osztálykirándulásra megyek korombeliekkel mindig előkerül az alkohol.Én nem nagyon szeretek inni mivel annyira nem is ízlenek az ilyen italok meg igyekszem vigyázni az egészségemre de amikor visszautasítom egyből jönnek a fújolások meg hogy mekkora lúzer vagyok.Van valami tanácsotok?Előre is köszi :) 15/L
2017. aug. 30. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen mond, hogy nem kérsz.
2017. aug. 30. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Mondd, h gyógyszert szedsz és nem ihatsz
2017. aug. 30. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Fogadj el egy kicsit es kortyolgasd egesz este vagy ha nem figyelnek öntsd ki esetleg ha üvegből kínálnak tegyél ugy mintha innal.
2017. aug. 30. 15:35
 4/8 2*Sü ***** válasza:
100%

Elsőnek tudatosítsd magadban, hogy:

alkohol nem fogyasztás ≠ lúzerség

Másodszor lásd be, hogy az, hogy ki mit gondol rólad, az az ő magánügye. Te attól nem leszel se hülyébb, se csúnyább, se szegényebb, se betegebb, stb…

> de amikor visszautasítom egyből jönnek a fújolások meg hogy mekkora lúzer vagyok

Érdemes megfordítani a képet. Mert ezek szerint egy idült alkoholista, aki minden este négykézláb mászik haza a saját hányásában, elissza az összes pénzét, nincsenek céljai a berúgáson kívül, az akkor a legnagyobb király? Mert ha igen, akkor én inkább maradnék lúzer.

2017. aug. 30. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:

4-es, nagyon ritkán iszok alkoholt. 22 éves vagyok szóval nekem sem volt olyan régen az, hogy ilyenek voltak az osztálykirándulásaink, esetleg táboraim.

És? Szerinted érdekelt egy másodpercig is, hogy mennyire tartanak emiatt lúzernek? Őszintén, ki nem sz.rja le, hogy ilyen idióta felfogással rendelkező osztálytársaim mit gondolnak rólam?

Aztán amikor másnap majd szét szakadt a fejük, akkor bezzeg irigyeltek, hogy én bezzeg jól vagyok. Vagy akkor már volt sírás rívás, amikor egy srác elkezdett fogdosni egy lányt, mert elkapta a hév.

Én csak annyit mondtam erre mindig is, csinálják nyugodtan, én is élem a magam szerint az életem.

Akinek a véleményére nem érdemes adni, arról nem is érdekel, milyen leszólást kapok. Főleg piálás témában.

2017. aug. 30. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
15 evesen nem is kell meg inni. amugy nem gaz, sokaig en sem ittam, most is ismerek olyanokat, akik a mai napig sem szoktam, ettol fuggetlenul senki nem cikizi oket, szoval szerintem egyszeruen rossz tarsasagban vagy, de ne adj mindenki velemenyere. legyel hatarozott, es ne engedd, hogy befolyasoljanak
2017. aug. 30. 16:15
 7/8 2*Sü ***** válasza:
91%
#2 és #3: Nagyon nem jó tanácsok ezek. Hazudjon valami elfogadhatót, ahelyett, hogy felvállalna egy teljesen vállalható, sőt bizonyos szempontból példamutató álláspontot?
2017. aug. 30. 23:23
 8/8 Gabbbby válasza:
Erre csak büszke lehetsz, az alkohol káros egy fejlődésben lévő szervezetre. Mindig van jobb érdekesebb és építőbb dolog, mint inni. Ha lúzernek tekintenek emiatt az az ő szegénységi bizonyítványuk, ne foglalkozz vele! Ha nagyon velük akarsz lógni, akkor mond meg nekik, hogy te nem bírod az alkoholt és kész és ha ezen múlik az, hogy kedvelnek-e akkor nagyon sajnálatos. Kitartást és bátorságot!
2019. szept. 22. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!