Depressziós személyek beszélgetni?
Persze, a $$$cience azt kívánja, hogy ne akarjon segíteni magát senki. Mindíg mindennel menjél a szakemberhez, és főleg azért, hogy fizess.
Egymást diagnosztizáljátok. Főleg, hogy a pszichológia, pszichiátria még mindíg kb a sötétben tapogatózás, jó indulattal fogadhatja be csak a tudományos közösség. Nem sok ok van rá. A legtöbb maga is lelki beteg és magának keres megnyugvást a tanulmányok által, addig meg h.lyitenek pár segítséget kérő embert. Jó pénzért.
Nem hinném, hogy jó ötlet bármilyen mentális betegséggel küzdőnek egy potenciálisan segítő szindrómás vagy parafíl hajlamú idegennel beszélgetnie. Sokkal rosszabbat tesznek, mint egy inkompetens szakember.
Akkor már inkább olyasvalakivel beszélgetnék, akinek szintén ugyanez a betegsége, és hasonlóan haladunk a gyógyulással vagy az élhető szinten tartással.
Sajnálom, kérdező, ha valójában jószándékú volnál, mert én kételkedem. Ha szeretsz segíteni, inkább az önkéntes munkát javaslom, temérdek szervezettel köthetsz szerződést.
Sziasztok szorongós vagyok.
Kedvenc emojim a pap, és a kötél.
Ha valaki segíteni akar rajtam, akkor privátban megadom a bankszámla számom és oda lehet támogatást küldeni.
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!