Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Depressziós személyek beszélge...

Depressziós személyek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék depressiós, lelkileg sérült személyekkel. Szeretek segíteni másoknak és úgy gondolom hogy egy kis beszélgetés, másik meghallgatása és néhány kedves szó is sokat segíthet, ha tudok, tanácsot is adhatok. Írhat bárki.
2023. febr. 27. 16:00
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Persze, a $$$cience azt kívánja, hogy ne akarjon segíteni magát senki. Mindíg mindennel menjél a szakemberhez, és főleg azért, hogy fizess.

Egymást diagnosztizáljátok. Főleg, hogy a pszichológia, pszichiátria még mindíg kb a sötétben tapogatózás, jó indulattal fogadhatja be csak a tudományos közösség. Nem sok ok van rá. A legtöbb maga is lelki beteg és magának keres megnyugvást a tanulmányok által, addig meg h.lyitenek pár segítséget kérő embert. Jó pénzért.

2023. febr. 27. 18:52
 12/21 anonim válasza:

Nem hinném, hogy jó ötlet bármilyen mentális betegséggel küzdőnek egy potenciálisan segítő szindrómás vagy parafíl hajlamú idegennel beszélgetnie. Sokkal rosszabbat tesznek, mint egy inkompetens szakember.

Akkor már inkább olyasvalakivel beszélgetnék, akinek szintén ugyanez a betegsége, és hasonlóan haladunk a gyógyulással vagy az élhető szinten tartással.

Sajnálom, kérdező, ha valójában jószándékú volnál, mert én kételkedem. Ha szeretsz segíteni, inkább az önkéntes munkát javaslom, temérdek szervezettel köthetsz szerződést.

2023. febr. 27. 19:41
 13/21 anonim válasza:

Sziasztok szorongós vagyok.

Kedvenc emojim a pap, és a kötél.

Ha valaki segíteni akar rajtam, akkor privátban megadom a bankszámla számom és oda lehet támogatást küldeni.

Köszönöm szépen.

2023. febr. 27. 22:20
 14/21 anonim válasza:
Jelen, de írni sincs kedvem.
2023. febr. 28. 12:25
 15/21 anonim válasza:
Nő vagy?
2023. márc. 1. 14:35
 16/21 anonim válasza:
Igen.
2023. márc. 1. 17:34
 17/21 anonim válasza:
már ahhoz is gyenge vagyok hogy szavakba öntsem az érzelmeim.
2023. márc. 1. 21:04
 18/21 anonim válasza:
Inkább dugnék valakivel, nincs kedvem beszélgetni arról, hogy mi miért szar és jajj ezt mennyire megérti és neki is és ffffffff.szom kit érdekel ez, majd mindenki túl lesz rajta.
2023. márc. 2. 01:59
 19/21 anonim válasza:
Írj
2023. márc. 5. 18:23
 20/21 anonim válasza:
Írhatsz. A beszélgetések túl ritkák nálam.
2023. márc. 5. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!