Depressziós személyek beszélgetni?
#1 azigen. Empátia lvl1000.
Szerintem bújj el gyorsan.
Maradj csöndben ennyit szerettem volna mondani,ha nem tudsz hitelt érdemlő választ adni.
Olykor lehet többet tud segíteni egy random ember,mint egy szakember,aki a bemagolt,monoton szakzsargont fecsegi.
😏😉
Az egyessel értek egyet. Honnan lehet tudni, hogy a kérdező nem e sérült, v. beteg? Hogy nem e okoz valakinek nagyobb problémát, hogy nem használja ki más gyengeségét és bolondságra beszél rá valakit?
Mindenki csak megfelelő óvatossággal kezelje ezeket a felajánlásokat.
Hát én depressziós vagyok. De különösebben nincs igényem arra, hogy meghallgassanak meg ilyesmi, nincs mondanivalóm.
Csak célt adj és kedvet, hogy csináljam azokat a dolgokat amik amúgy érdekelnek, amiket szeretek, és ne csak a GYK-n bsszam az időt.
"Olykor lehet többet tud segíteni egy random ember,mint egy szakember,aki a bemagolt,monoton szakzsargont fecsegi."
😂😂😂 látszik hogy milyen sokat értesz a pszichoterápiához. egy terápián senki nem szokott monoton, bemagolt szakzsargont részletezni. maradtál volna csendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!