Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Depressziós személyek beszélge...

Depressziós személyek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék depressiós, lelkileg sérült személyekkel. Szeretek segíteni másoknak és úgy gondolom hogy egy kis beszélgetés, másik meghallgatása és néhány kedves szó is sokat segíthet, ha tudok, tanácsot is adhatok. Írhat bárki.
2023. febr. 27. 16:00
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Majd beszélget velük egy pszichológus
2023. febr. 27. 16:26
 2/21 anonim válasza:
Mit szabad rólad tudni?
2023. febr. 27. 16:31
 3/21 anonim válasza:

#1 azigen. Empátia lvl1000.

Szerintem bújj el gyorsan.

2023. febr. 27. 16:33
 4/21 anonim válasza:
#3 szerintem meg ne mondd meg nekem, hogy mit csináljak. egy lelkileg sérült ember ne egy random gyakoris arccal próbálja kezeltetni a traumáit, hanem menjen szakemberhez. nem véletlenül tanul egy terapeuta hosszú éveken át az egyetemen.
2023. febr. 27. 16:42
 5/21 anonim válasza:

Maradj csöndben ennyit szerettem volna mondani,ha nem tudsz hitelt érdemlő választ adni.

Olykor lehet többet tud segíteni egy random ember,mint egy szakember,aki a bemagolt,monoton szakzsargont fecsegi.

😏😉

2023. febr. 27. 16:54
 6/21 A kérdező kommentje:
Ez nem kezelés csak egyszerű csevegés oyan emberrel aki megért másokat. Gyógyszert nem íratok ki, csak meghallgatom más gondját, ha tudok adok tanácsot. Ráadásul a jelenlegi gazdasági helyzetben nem mindenki engedheti meg magának, hogy pszichológushoz járjon, van alapból nem akar menni mert fél a megbéllyegzéstől.
2023. febr. 27. 17:01
 7/21 anonim válasza:

Az egyessel értek egyet. Honnan lehet tudni, hogy a kérdező nem e sérült, v. beteg? Hogy nem e okoz valakinek nagyobb problémát, hogy nem használja ki más gyengeségét és bolondságra beszél rá valakit?

Mindenki csak megfelelő óvatossággal kezelje ezeket a felajánlásokat.

2023. febr. 27. 17:04
 8/21 anonim válasza:

Hát én depressziós vagyok. De különösebben nincs igényem arra, hogy meghallgassanak meg ilyesmi, nincs mondanivalóm.

Csak célt adj és kedvet, hogy csináljam azokat a dolgokat amik amúgy érdekelnek, amiket szeretek, és ne csak a GYK-n bsszam az időt.

2023. febr. 27. 17:22
 9/21 anonim válasza:

"Olykor lehet többet tud segíteni egy random ember,mint egy szakember,aki a bemagolt,monoton szakzsargont fecsegi."

😂😂😂 látszik hogy milyen sokat értesz a pszichoterápiához. egy terápián senki nem szokott monoton, bemagolt szakzsargont részletezni. maradtál volna csendben

2023. febr. 27. 18:18
 10/21 anonim válasza:
ez aranyos :)
2023. febr. 27. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!