Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Milyen leszólítós sztorijaitok...

Milyen leszólítós sztorijaitok vannak?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy te szólítottál le valakit/valakiket, vagy akár téged szólítottak le. Nemeket is írjatok

2023. febr. 25. 21:21
 1/6 anonim válasza:

Amiből nem lett kapcsolat, vagy amiből lett?

Utcán, vagy bárhol máshol, ahol esetleg érdeklődtem valamilyen dolog kapcsán? Elég könnyen ragadnak rám az ellenkező nemből, ami azt illeti...

hölgy válaszoló

2023. febr. 25. 21:27
 2/6 anonim válasza:
Új voltam egy melóhelyen. Az épület előtt cigiztem. Télikabát volt rajtam, így nem volt feltűnő az egyenruha. Jön egy fazon, de kb úgy tolt egy bringát, mint aki a kocsmából jön. A kabátjáról tudtam, hogy egy cégnél dolgozunk. Nyílegyenesen odajött és olyan idétlen dumával, hogy ő még ilyen gyönyörű nőt nem látott, stb hogy már azon majdnem elröhögtem magam.(Nem az vagyok, akit arról jegyeznek meg, hogy de szép!) És csak mondja a hülyeséget.. Aztán kérdezi hogy mit csinálok itt? Mondom itt dolgozom. Körülnéz,azt mondja hol? Lehúztam a cipzáz, hogy látható legyen ki van rajtam. Erre elsápadt és azt mondja, ne haragudj már, légyszi, ne meséld el a kollégának! Mondtam, hogy rendben, ha ez nem fog többet előfordulni.
2023. febr. 25. 21:55
 3/6 anonim válasza:
Valami random hajléktalan támadott le egyszer, hogy szép a hajam, jól áll a munka ruhám, amiben éppen mentem haza, majd be akart csábítani egy bozótosba, hogy ott 5000 forintért levegyem neki a pólómat meg a nadrágomat.
2023. febr. 25. 23:10
 4/6 anonim válasza:
Egyszer a vonaton megszólítottam egy csajt. Elkezdtünk beszélgetni, utána elérhetőséget cseréltünk, randiztunk, de nő még szerintem nem alázott úgy meg, mint ő. Olyan is volt, amikor egy csaj szólított meg engem a vonaton, amikor leszálláshoz készülődtem, hogy ez lesz-e X állomás, abból lett egy pici flört.
2023. febr. 25. 23:12
 5/6 anonim válasza:
Megkérdezte az úriember, hol a nemtudommelyikutca, mondtam, nem tudom, erre ő: nem baj, majd elmagyarázom :-) 43N
2023. febr. 26. 13:29
 6/6 anonim válasza:

23 éves korom körül leszólítottam egy brutál jóseggű csajt a Penny-ben. Adott is tel. számot.

Persze később meggondolta magát, mert sosem ért rá... (Jellemző.)

2023. febr. 28. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!