Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt értelmiségi férfiak?

Vannak itt értelmiségi férfiak?

Figyelt kérdés
Szívesen ismerkednék intelligens, értelmiségi férfiakkal 25-35 éves kor között. Én egy 25 éves budapesti nő vagyok.
2023. febr. 22. 04:40
1 2 3 4 5
 1/42 anonim válasza:
Itt mindenki az! XD
2023. febr. 22. 06:12
 2/42 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, ha ez számít nálad.
2023. febr. 22. 06:44
 3/42 anonim válasza:

Mit jelent az értelmiségi?

A főnököm sem tudja a különbséget egyelőre és egyenlőre között. A lexikális tudás magolása nem jelent intellektust. Nálam sok nő kiesik pl. a helyesírás (pontosabban annak hiánya) miatt, nekem nincs nagy iskolázottságom, ennek ellenére is nehéz a sok inkonzekvens, borult értékrendű nő között szelektálni, akik számára magas léc szavakba önteni egy összetett mondatot. Először el kellene döntened, mit jelent számodra a racionalitás, hogy tudok évszámokat, valamint egyenleteket megoldani, vagy boldogulok az életben az erős józan parasztimmal?

2023. febr. 22. 08:04
 4/42 anonim válasza:
Szerintem értelmiségi pl az aki nem akar 25 éves korára vagy 3 gyereket.
2023. febr. 22. 08:07
 5/42 anonim válasza:
Mindenki annak gondolja magát, és mindenki máshogy határozza meg mi az értelmiségi. Szóval szerintem jobban jársz ha mondasz pár tulajdonságot, hogy te milyennek gondolsz egy értelmiségi férfit.
2023. febr. 22. 08:44
 6/42 anonim válasza:

Egy picit részletezhetted volna mert betaláltak így azok akik csak gúnyolódni járnak fel ide.

Mi az értelmiségi neked? Attól hogy van diplomája meg simán lehet tuskó vagy műveletlen. Attól, hogy színházba jár még lehet gyökér és attól, hogy sosem volt színházban meg lehet olvasott. Milyen téren művelt? Lehet valaki sosem fogott egy drámát sem a kezében de mindent tud a filmművészetről.

Érted már miért ennyire megfoghatatlan az ismerkedési szándékod ennyi alapján.

2023. febr. 22. 09:03
 7/42 anonim válasza:
Itt úgy sem találsz értelmes embert akivel komolyan lehetne ismerkedni. Ha mégis úgy tűnik az elején, akkor az legfeljebb azért van, mert teszik neked a szépet amíg a bizalmadba férkőznek, vagy olyan bűnrondák/személyiség szempontjából olyan elcseszettek, hogy nem kellenek a kutyának se.
2023. febr. 22. 09:16
 8/42 anonim válasza:
Jelen, de 35 már elmúltam, és budapesti sem vagyok. (Bár utazni tudok.)
2023. febr. 22. 09:22
 9/42 anonim válasza:

Már ez nagyon kecsegteto, hogy valaki az értelemre megy egy férfinál, nem valami felszínes dolgokra. Irnek neked szívesen, de sajnos felvidéki vagyok, nem hiszem, hogy pont engem keresel. Viszont szivesen ismerkednék veled. Irj, ha te is úgy gondolod.

32F, egyetem, karierista munkahely, sport, színház, konyolvasás, tartalmas komunikácio, stb.

2023. febr. 22. 10:23
 10/42 anonim válasza:

Én szeretek filozofálni ha gondolod írj.

32F

2023. febr. 22. 10:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!