Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljek emberekkel?

Adelrockinga kérdése:

Hogyan beszéljek emberekkel?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a kérdés kicsit furcsa, de én tényleg nem tudok emberekkel beszélgetni. Még rendelni se tudok éttermekben, mert félek kimenni, és attól tartok hogy kinevetnek, vagy furcsán néznek rám valamiért. Új helyeken a helyzet csak rosszabb. A hangom elhalkul amikor beszélnem kell, és suttogni kezdek akaratlanul.

Ha valaki tudna bármilyen megoldást,légyszi szóljon! Ez így nem maradhat!

2023. febr. 21. 18:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére azokat, akiket ismerek 1 vagy több éve, normális hangon meg tudok szólítani.(kivéve akikkel nem szoktam találkozgatni)
2023. febr. 21. 18:07
 2/6 anonim válasza:
Tudatosan figyelned kell arra beszéd közben hogy az ellenkezőjét tedd annak amit eddig. Ha kell akkor szakember segítségével.
2023. febr. 21. 18:09
 3/6 anonim válasza:
Barmilyen nehez is, erőltetni kell, hogy "hozzászokj". Ha kell, kérd egy baratnőd segitségét, aki melletted áll, hogy biztonságban érezd magad. Kis lépésekkel haladj.
2023. febr. 21. 18:14
 4/6 anonim válasza:
Én is hasonló voltam kisebbként, én úgy jöttem ki belőle, hogy sokat voltam emberek között, mindig figyeltem, hogyan "kell" viselkedni, beszélgetni, és magamra erőltettem, próbálgattam.
2023. febr. 21. 18:54
 5/6 anonim válasza:

én tudok benne segíteni !

Írj rám - és gyakorlunk ;)

2023. febr. 21. 20:36
 6/6 egytitokzatoslány válasza:

Szia!

Én is hasonló cipőben járok.

Már haladok a fejlődés rögös útján, de mai napig rám kell szólni néha néha, hogy mondjam hangosabban amit az előbb mondtam. Néha pedig hangos vagyok, bár én ezt nem érzékelem. Akik már jól ismernek tudják, ha beszélek hozzájuk jól kell figyelni, mert nem mindig lehet rendesen hallani. 26/L

2023. febr. 24. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!