Lehet itt beszélgetni hajlékony lánnyal?
Figyelt kérdés
Nagyon izgalmasnak és szexinek tartom, ha egy lány hajlékony és emiatt leveleznék kicsit, nincs konkrét célom vele2023. febr. 18. 16:08
1/10 anonim válasza:
aha, persze
2023. febr. 18. 16:28
2/10 anonim válasza:
Én munkát keresek, de nem szeretnék vele pénzt keresni, nincs konkrét célom vele, csak egyszerűen szeretek dolgozni
2023. febr. 18. 16:32
3/10 anonim válasza:
Vándorcirkuszban biztos, csak nehogy utánad engedjék az oroszlánokat miután feltetted ezt a kínosan átlátszó kérdést.
2023. febr. 18. 16:44
4/10 anonim válasza:
A szomszéd néni szerint hajlékony vagyok, ha leesik a kulcsom, fel tudom venni.
2023. febr. 18. 17:29
5/10 A kérdező kommentje:
Egyszóval: nem
2023. febr. 18. 18:13
6/10 anonim válasza:
Nem értem, mi átlátszó ezen a kérdésen. Itt az oldalon csak beszélgetni lehet. Személyes találkozásra csak akkor kerül sor értelemszerűen, ha mindkét fél akarja. Na, mondjuk jól kipoénkodta magát mindenki, eltévesztették a weboldalt, valami viccoldalra akartak regisztrálni és kommentelni.
2023. febr. 18. 18:16
7/10 anonim válasza:
6-os, majd ha lesz gyereked megérted. Addig is, további jó merengést kívánok!
2023. febr. 18. 23:48
8/10 anonim válasza:
7. Tehát akinek van szülője, az ne ismerkedjen, ne beszélgessen másokkal, a szexualitás és arról beszélni pedig tabu. Nem tudom, kinek kívánsz jó merengést, engem ugyanis nem érdekel ez a téma, csak látom, milyen sok az értelmes komment, és muszáj volt reagálnom. Meg miért is gondolod, hogy nincs gyerekem? Az ő magánélete, kivel beszélget a szexualitásról, kivel jön össze, stb.
2023. febr. 18. 23:53
9/10 anonim válasza:
Hajlékony vagyok, mert a mai napig szertornázok más sportok mellett, de mivel a legtöbb férfiban az csak perverz kérdéseket szül ("ú, ki tudnád nyalni magadat?"), ezért legfeljebb akkor beszélgetnék ha a testmozgással kapcsolatban vannak kérdéseid (bár ezt erősen kétlem).
2023. febr. 19. 13:01
10/10 anonim válasza:
9-es, és amúgy menne? :D
2023. febr. 19. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!