Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ukrajnai magyarok, esetleg...

Ukrajnai magyarok, esetleg már magyarországon élő ukrajnai magyarok: lenne kedvetek haverkodi?

Figyelt kérdés
Vagy akár egy énekes-videó létrehozásában részt venni (akik tudnak és szeretnek énekelni, vagy videót vágni, szerkeszteni)?

2023. febr. 16. 12:46
A kérdező szavazást indított:
Én ukrajnai Magyar vagyok (esetleg magyarországon élek), de nem igaz rám egyik sem
Én ukrajnai Magyar vagyok (esetleg magyarországon élek), és tudok is és szeretek is énekelni
Én ukrajnai Magyar vagyok (esetleg magyarországon élek), és szeretek és tudok videót vágni, szerkeszteni
Én ukrajnai Magyar vagyok (esetleg magyarországon élek), és igaz rám mind a kettő:)
5 szavazat
 1/4 anonim válasza:
Novemberben láttam a Deák téren egy ukrán menekültet aki magyar népdalt énekelt.
2023. febr. 16. 12:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vicces! Egyébként nem baj,ha csak ukránul tud énekelni
2023. febr. 16. 13:29
 3/4 anonim válasza:
Hányszor fogod még feltenni ezt a kérdést?
2023. febr. 16. 13:44
 4/4 anonim válasza:
#2 Nem vicc, tényleg. Van is róla hangfelvételem.
2023. febr. 16. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!