Ismerkedés? Egy 18 éves lány vagyok és beszélgetőpartnert keresek, akivel tudok aktívan levelezni:) Privátban várom az üzeneteket.
Kedves Kérdező,
Szépen lerendezted a #10 és #16-ost :D
Kedves 20-as válaszoló:) Ne haragudj, hogyha esetleg írtál és nem válaszoltam neked privátban, tényleg nagyon sokan írtak és nem tudok mindenkivel is beszélgetni (ezért is már várom, hogy megkövezzenek megint), viszont, hogyha még alkalmas neked beszélgethetnénk:) Írok is.
18-as, köszönöm szépen, sokat jelent. Legyen szép napod:))
21-es, köszönöm:)
19-es.
A tiedet a legvégére hagytam, hisz tudom, úgyis végig olvasod, mert ahogy látom rengeteg szabadidőd van;)
Miért ne akarna egy 18 éves lány gyk-n ismerkedni? Szeretek különböző embereket, személyiségeket megismerni élőben és online is. Nem látom a problémát… Tegyük fel, hogy egy 18 éves KIKÖZÖSÍTETT lány vagyok, tehát akkor lelkileg nagyon rosszul vagyok és itt próbálok valamilyen kapcsolatot kialakítani, mivel akik tudják, hogy ki is vagyok, nem szeretnek, kiközösítenek. Akkor ez a helyes viselkedés? Bántani, azt aki ide “menekült” a világ elől? Gratulálok.
Mellesleg nem ez a helyzet, üdvözölnek a barátaim. A tényt, hogy egy igazi bohóc vagyok még emésztem, de már kontaktáltam a Magyar Nemzeti Cirkuszt, hátha felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!