Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ismerkedés? Egy 18 éves lány...

Ismerkedés? Egy 18 éves lány vagyok és beszélgetőpartnert keresek, akivel tudok aktívan levelezni:) Privátban várom az üzeneteket.

Figyelt kérdés
Egy 18 éves lány vagyok és beszélgetőpartnert keresek, akivel tudok aktívan levelezni:) Privátban várom az üzeneteket.

2023. febr. 15. 20:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es:)

Ha nem is privátban, de mégis sikerült írni. Szóval köszönöm, hogy mégiscsak írtál, bármennyire is az ellenkezőjét bizonygattad <3

2023. febr. 16. 15:06
 12/22 anonim válasza:
Árnyékra vetődtél bogaram, nem írtam neked privátot. És nem is fogok. Nőt keresek, nem kiscsajt. Üdv a 10es. Legyen szép napod.
2023. febr. 16. 15:10
 13/22 A kérdező kommentje:

10-es, ha jól látom problémáid adódtak a szövegértéssel:) De semmi baj, mindenkivel megesik. Leírom neked ismét, hátha másodjára sikerül;

“Ha nem is privátban, de mégis sikerült írni”

( Hint: ha NEM is privátban)

Remélem a nőt, akit keresel nem fogja zavarni a kérdéses felfogásod;)

2023. febr. 16. 15:22
 14/22 anonim válasza:
Írtam neked, de érdekes módon nem válaszoltál. Szeretem az ilyen komolyan vehetetlen embereket itt gyk-n.
2023. febr. 16. 16:11
 15/22 A kérdező kommentje:
14es:) Kb. 30-an írtak, de gondolom megszokhattad, hogy körülötted forog a világ és neked mindig minden körülmények között jár, amit óhajtasz. Bele se gondolsz, hogy nem “rosszindulatból” nem írtam, hanem tegnap óta nem minden percem azzal töltöm, hogy a gyk-s üzeneteimre válaszoljak….Szeretem az ilyen komolyan vehetetlen embereket itt gyk-n.
2023. febr. 16. 16:21
 16/22 anonim válasza:
Úgy volt, hogy írok neked Kérdező, de azt látom, hogy elég keményen műveled az itélkezés műfaját, (ami nem egyenlő a helyes megkülönböztetéssel) így önvédelemből mégsem írok :)
2023. febr. 17. 07:22
 17/22 A kérdező kommentje:

16-os

Hogyha visszaolvasod az én “agresszív” válaszaim is csupán önvédelem, mivel az a 2 ember akiknek nem túl kedves hangnemben válaszoltam, ok nélkül kezdtek felettem ítélkezni, engem elítélni…

“Írtam neked, de érdekes módon nem válaszoltál. Szeretem az ilyen komolyan vehetetlen embereket itt gyk-n.”

Nem értem miért kell ilyen türelmetlennek lenni, és rögtön a legrosszabbat feltételezni rólam és ezt a nagyközönség előtt be is jelenteni, mivel tudtommal semmit nem ártottam a kedves válaszolónak.

“Nem fog írni, ő várja hogy írjunk. Én nem fogok az tuti.”

Én amúgy sosem veszekszem senkivel, inkább mindig szó nélkül hagyom, de ezek kifejezetten rosszul tudnak esni, hogy valaki anélkül, hogy ismerne engem bejelenti, hogy esélyt sem ad nekem, de arra fordít energiát, hogy odaírjon a kérdésem alá egy ilyen visszautasító választ, mintha már akkor ártottam volna neki.

Szóval, igen. Ezek rosszul esnek és én is védekezek, mivel itt nem csak a válaszolók emberek, nekem is ugyanúgy vannak érzéseim, és rosszul esnek amiket ők írnak. Lehet túlreagálom, de sajnálom, érzékeny vagyok ilyen téren, és ez a névtelenül, ok nélkül nem túl kedves válaszok kicsit szíven ütöttek. És nem tudok kedvesen reagálni az engem eleve szidó, elítélő válaszokra, mert az olyan emberek akik eleve, minden ismeretség nélkül rosszat írnak, arra nem látok esélyt, hogy ha megkérem őket, akkor majd könnybe lábadt szemmel bocsánatot kérnek…

2023. febr. 17. 08:41
 18/22 anonim válasza:

Kérdezőnek van igaza.

Értelmes, intelligens lány lehetsz a válaszaid alapján, annak ellenére, hogy még csak 18 éves vagy! Gratulálok, csak így tovább! :)

2023. febr. 21. 00:01
 19/22 anonim válasza:
Azóta sem írt egyébként, szóval legalább beigazolódott, hogy egy igazi bohóc, akinek 5 perc figyelem kellett, semmi más. Alapból miért akarna egy 18 éves lány gyk-n ismerkedni? Nyílván mert a való életben egy senki, ki van közösítve. Stílusán is látszik, hogy egy beképzelt ripacs. Na mindegy, további jó sipákolást itt gyk-n, írhatsz amit akarsz.
2023. febr. 21. 15:10
 20/22 anonim válasza:

Engem nem zavar ha valaki későn válaszol ! :)

Jobb későn, mint soha ! :)

2023. febr. 21. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!