Középkorú nőként új életet kezdenék a Balatonnál és ehhez lakótársnőt keresek. (?)
Olyan lakótársnőt keresek, aki szintén új életet kezdene. Természetesen nagyon szeretném és remélem, hogy hamar barátnők lennénk.
Mivel nyilván lesz ilyen kérdés: igen, heteroszexuális vagyok és heteroszexuális nőt keresek, aki ugyanúgy, ahogy én, nem akar már többet párkapcsolatokkal nyüglődni, viszont nem szeretne teljesen egyedül élni.
1
Ahogy írtam, nincs pasi a képben.
5
Homoszexuális bácsi nem jutott eszembe. Amúgy én mindig is nőkkel értettem meg magam, soha nem volt férfi barátom (na jó, egyszer, nagyon nagyon rég, Amerikában).
2
"Nem hangzik rosszul, bár én inkább külföldre költöznék. A középkorú mit takar? Én 36 vagyok. Meg mondjuk milyen életvitellel kellene számolni? Bulizós? Otthonülős? Kirándulós-túrázós? Kerti-sütögetős, barátokkal lógós?"
Én külföldre semmiképpen nem mennék. Soha nem akartam. Mindig itthon akartam élni. Van két nagyobb gyerekem, remélem, hogy talán ők is itthon maradnak.
Én elsősorban valami lájtos megoldásra gondoltam, tehát mittómén, hetente 1 hétköznap egy közös filmnézés, hétvégén esetleg az egyik napon közös ebédfőzés. Nem egymás nyakában lógás. Persze nyáron nagyon szívesen mennék vele fürödni, azért egyedül a strandon üldögélni nem akkora poén. :)
nyárra azé lenéznék hozzátok ;)
én is imádok fürcsizni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!