Középkorú nőként új életet kezdenék a Balatonnál és ehhez lakótársnőt keresek. (?)
Olyan lakótársnőt keresek, aki szintén új életet kezdene. Természetesen nagyon szeretném és remélem, hogy hamar barátnők lennénk.
Mivel nyilván lesz ilyen kérdés: igen, heteroszexuális vagyok és heteroszexuális nőt keresek, aki ugyanúgy, ahogy én, nem akar már többet párkapcsolatokkal nyüglődni, viszont nem szeretne teljesen egyedül élni.
De kár, hogy nőként nőt keresel. Én férfi vagyok, jelenleg egyedül egy lakásban, aki szintén lakótársat keres, Fonyód-Balatonföldvár vonzáskörzetében.
Egyébként az előző lakótársam nő volt, külföldre költözés miatt üresedett meg a hely. :)
De miért kell néni? Esetleg homoszexuális bácsi nem jó?
Mi elől menekülsz hátha segíthetek szakmámból kifolyólag?
8
Imádok. :)
De amúgy is, a Balatonnál nincs fényszennyezés, nem betonépületeket látsz (és nem kb. 20 méternyit látsz magad előtt, hanem több száz méterre el tudsz nézni), nem aszfalton és betonon mászkálsz egész nap, nem sodornak félre az utcán dinamikusan közlekedő emberek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!