Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért van az hogy itt a nők...

Miért van az hogy itt a nők csak barátkozni akarnak, egyikük sem hajlandó kapcsolat céljából ismerkedni?

Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 17:48
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Azért nem akarnak ismerkedni, mert itt a F-ak egyik fele rögtön rámegy a szextémára, a másik fele meg még fényképet sem mer mutatni, nem hajlandó telefonon beszélni, v. találkozni. Ha meg mégsem így van elsőre, akkor is előbb-utóbb kijön valami furcsaság.
2023. febr. 13. 10:55
 22/27 anonim válasza:
Itt elkeseredésük következtében azok a férfiak gyűlnek össze társkeresés céljából, akik más felületeken, esetleg társaságokban nem kellettek a kutyának se, vagy személyiségük terén olyan sok kivetnivaló van, hogy konkrétan sétáló redflagnek lehetne őket nyilvánítani. Röviden ennyi. Kivételek vannak, de nem sokan, nekik természetesen most is jár a tisztelet.
2023. febr. 13. 12:15
 23/27 anonim válasza:

“Én borzalmasan sok pszichológiát tanultam és elemeztem a nőket nonstop. És a végeredmény az, hogy a fiúk többségével SEMMI gond nincs, a nők viszont hihetetlenül életképtelenek.”

Kíváncsi vagyok milyen hiteles pszichológiai forrásokban van az feltüntetve, hogy a férfiakkal semmi baj nincs, csak a nőkkel. : D

2023. febr. 13. 13:15
 24/27 A kérdező kommentje:

#23 meglep hogy valaki ezt képes volt komolyan gondolni, és még le is írni ide😂😂😂

RÓÓÓSZ BUMZI NÖK!!!4!!négy!!

2023. febr. 13. 13:31
 25/27 anonim válasza:
#16 lennél kedves megosztani ezeket a pszichológiai forrásokat?
2023. febr. 16. 00:21
 26/27 anonim válasza:
Én ÉPP ELLENKEZŐLEG látom, a nők nagyon szívesen lépnek kapcsolatba férfiakkal :)
2023. febr. 17. 07:26
 27/27 anonim válasza:
Ez az életben is így van, nem? Aztán ha olyanba botlanak, aki kell nekik, akkor stratégiát váltanak.
2023. febr. 19. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!