Miért van az hogy itt a nők csak barátkozni akarnak, egyikük sem hajlandó kapcsolat céljából ismerkedni?
Én vagyok a "frusztrált."
"ne haragudj, de azt érzem hogy ez egy kicsit szubjektív, és a sikertelenséged miatti frusztrációból fakad ez a nagy mértékű nőgyűlölet"
Én nem haragszom.
Nekem több barátnőm volt és most is van egy, aki tökéletes, és szerelmesek vagyunk. De azelőtti próbálkozásaim a nőknél életem legnevetségesebb időszakai voltak. Én borzalmasan sok pszichológiát tanultam és elemeztem a nőket nonstop. És a végeredmény az, hogy a fiúk többségével SEMMI gond nincs, a nők viszont hihetetlenül életképtelenek. Ez olyan igazság, ami fájó annak, aki szeretné a világban a rendet és egyensúlyt látni. Nincs.
Van 10% a nők közül, akik tényleg csak válaszolgatnak, semmi szándékuk nincs, de az kevés. Rengeteg a femcel. Incellel ellentétben mutogatja magát nonstop, rengeteg partnere van, folyamatosan flörtöl és pasizik. Mert nem kell nekik tehetség ehhez, a férfiak mindent fizetnek. Megdugatni magad csajként nem erény. Az az erény, ha ellenállsz a csábításnak, és hűséges vagy egy emberhez, nem egy rongy vagy.
Bárki aki normális és szembe mer nézni a valósággal tudni fogja maximálisan, hogy a nők többsége borzalmas minden téren, és sok sírás lesz itt mire elérik a 30 éves kort, és nem lesz már nyáladzás rájuk.
16-os nagyon jót szólt! Nagyon igaz!
F, 40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!