Valakinek lenne kedve most hétvégén sushizni menni Budapesten?
Figyelt kérdés
A Tokyo nevű helyet szeretném kipróbálni, de az ismerőseimet nem mozgatja meg annyira mert nem szeretik a sushit. Aki szereti és érdekelné, írjon!2023. febr. 10. 13:03
21/26 A kérdező kommentje:
#20 Csak hogy lehiggadj végre: nem vagyok pasi, és ebből kifolyólag nyilván nem csak arról szól a kérdésem, hogy "zsenge kiscsajt" keresek.
Illetve első körben honnan tudnám, hogy a privát üzenet küldője férfi vagy nő? Akkor is válaszolok ha nem ezzel kezdi az üzenetet...
Mindegy is, remélem így már szebb lesz a napod:)
2023. febr. 10. 15:43
22/26 anonim válasza:
Ezt főként annak a szegény léleknek írtam, aki még mindig azon lovagol, hogy biztos rád repülne a sok kiéhezett csávó.
2023. febr. 10. 15:54
23/26 anonim válasza:
#22 Sajnos ez valós félelem a nők részéről. Nézd csak meg, hogy hány válasz érkezik egy nő által feltett kérdésre, majd hasonlítsd össze egy férfi által feltett kérdéssel. Tapasztalatból mondom (nőként), hogy a férfiak többsége bármivel képes itt bepróbálkozni, mivel nagy valószínűséggel társkeresés szempontjából nem túl sikeresek a való életben.
2023. febr. 10. 16:18
24/26 anonim válasza:
Mizu?
2023. febr. 11. 05:38
25/26 anonim válasza:
Valaki kapott választ privátban?
2023. febr. 11. 11:02
26/26 A kérdező kommentje:
Egyetlen privát üzenetet kaptam, arra pedig válaszoltam is.
2023. febr. 11. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!