Valakinek lenne kedve most hétvégén sushizni menni Budapesten?
A közös étkezés többről szól, minthogy beülsz valaki mellé tömni a fejed. Mert ilyen erővel random idegenekhez is oda lehetne ülni egy étteremben. Ha viszont többről szól a dolog, némi infó azért elkélne.
Mert nincs nekem semmi bajom huszonévesként a 78 éves Jani bácsival, de nem biztos, hogy lenne sok közös témánk.
Pusztán a sushi evés továbbra sem indokolja a kérdés kiírását.
De látom te is azt írod, hogy több infó szükséges. Szóval egyetértesz. Téma megbeszélve.
Nem gondoltam volna, hogy ekkora vita lesz ebből.
A félreértések elkerülése végett: kapcsolat céljából nem szeretnék ismerkedni, maximum barátkozás jöhet szóba. Nyilván nem várom el azt sem, hogy teljesen láthatlanban találkozzon velem valaki, szóval igen, privátban tudok elérhetőséget adni, és meg tudjuk beszélni a további részleteket. Illetve ez a hely elég forgalmas, nem egy sötét sikátorba invitálom az érdeklődőket.
Barátnőm pont tegnap volt a havernőjével, ha előbb írsz lehet beszerveztelek volna hozzájuk, feltéve hogy lány vagy xd
Kanos palikkal, aki nagy hirtelen 1-2 punci reményében megszereti a szusit, nem szívesen engedném én sem, és feltehetőleg most itt is ez a helyzet a privátozók körében.
Inkább a kérdező lehet a kanos pali, aki nem is válaszol az üzenetekre, ha nem egy zsenge kiscsaj ír neki.
Ha pedig csávókkal nem akar menni, írja ki, hogy nőket keres. És ezzel vissza is értünk a vita elejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!