Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek lenne kedve most...

Valakinek lenne kedve most hétvégén sushizni menni Budapesten?

Figyelt kérdés
A Tokyo nevű helyet szeretném kipróbálni, de az ismerőseimet nem mozgatja meg annyira mert nem szeretik a sushit. Aki szereti és érdekelné, írjon!
2023. febr. 10. 13:03
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

A közös étkezés többről szól, minthogy beülsz valaki mellé tömni a fejed. Mert ilyen erővel random idegenekhez is oda lehetne ülni egy étteremben. Ha viszont többről szól a dolog, némi infó azért elkélne.

Mert nincs nekem semmi bajom huszonévesként a 78 éves Jani bácsival, de nem biztos, hogy lenne sok közös témánk.

2023. febr. 10. 13:52
 12/26 anonim válasza:
akit érdekel a sushi (merthogy pont az a lényeg hogy a sushi legyen a motiváló erő és ne az hogy mi van a lába között ahogy a 8as írja) az írni fog neki és privátban biztosan több infót is elárul magáról. ennyi
2023. febr. 10. 13:52
 13/26 anonim válasza:

Pusztán a sushi evés továbbra sem indokolja a kérdés kiírását.

De látom te is azt írod, hogy több infó szükséges. Szóval egyetértesz. Téma megbeszélve.

2023. febr. 10. 13:54
 14/26 anonim válasza:
A társkeresőn, a fényképes, kitöltött adatlap után is meggondolja az ember, hogy kivel merjen találkozni, s akkor itt valóban elhiszik, hogy egy névtelen, arctalan oldalon egy semmitmondó kérdés elég ehhez?!
2023. febr. 10. 13:56
 15/26 anonim válasza:
minden további infót meg lehet beszélni privátban. oda is írta hogy írjon neki akit érdekel. viszont remélem te meg abban értesz egyet hogy ha mindenki tudná hogy nő akkor csak a haszonleső puncivadászok írnának neki és nem az akit valóban a sushi érdekel. privátban meg lehet telefonszámot meg képet cserélni meg minden amit akarsz. mi ezen annyira felháborító, nem értem
2023. febr. 10. 13:59
 16/26 anonim válasza:
Szerintem meg ffi a kérdező, és nem vállalja fel, hogy így próbál ismerkedni. Egyébként nem megy el egy vadidegennel enni az ember.
2023. febr. 10. 14:00
 17/26 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy ekkora vita lesz ebből.

A félreértések elkerülése végett: kapcsolat céljából nem szeretnék ismerkedni, maximum barátkozás jöhet szóba. Nyilván nem várom el azt sem, hogy teljesen láthatlanban találkozzon velem valaki, szóval igen, privátban tudok elérhetőséget adni, és meg tudjuk beszélni a további részleteket. Illetve ez a hely elég forgalmas, nem egy sötét sikátorba invitálom az érdeklődőket.

2023. febr. 10. 14:05
 18/26 anonim válasza:
és ha férfi akkor mi van?:D nem tökmindegy? férfiak nem tudnak sushit enni vagy mi? min vagy itt ennyire fennakadva?
2023. febr. 10. 14:08
 19/26 anonim válasza:

Barátnőm pont tegnap volt a havernőjével, ha előbb írsz lehet beszerveztelek volna hozzájuk, feltéve hogy lány vagy xd

Kanos palikkal, aki nagy hirtelen 1-2 punci reményében megszereti a szusit, nem szívesen engedném én sem, és feltehetőleg most itt is ez a helyzet a privátozók körében.

2023. febr. 10. 15:13
 20/26 anonim válasza:

Inkább a kérdező lehet a kanos pali, aki nem is válaszol az üzenetekre, ha nem egy zsenge kiscsaj ír neki.

Ha pedig csávókkal nem akar menni, írja ki, hogy nőket keres. És ezzel vissza is értünk a vita elejére.

2023. febr. 10. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!