Fiúk! Sokkal kevesebb szerintetek az esélyem a fiúknál úgy, hogy műtét miatt az egész hátam merev, és pl nem tudok pucsítani, stb..? Nagyon zavarna titeket?
Figyelj, lesz aki nem fogad el így, van akit egyáltalán nem ez fog érdekelni. Érthető a kérdes egyébként, de ezért szerintem nem kell pánikba esned, meg fogod találni a hozzád méltót.✌️
Engem például nem zavarna, csak az ha te ezen kattognál folyamatosan.
(24/f)
A kérdéssel nincs gond, jól meg van fogalmazva benne a helyzet és az aggodalmad, lényegre törő. A válaszolókkal van gond, akik nem tudnak kérdésre válaszolni, csak kötözködni.
Nem gond, bár lehetnek olyan helyzetek (és itt most nem a szexre gondolok), amikor jól jöhet. Ettől még nem feltétlen gond a hiánya. Úgy érted, hason fekve egyáltalán nem tudod a feneked megemelni? Mert egyenes háttal is meg lehet, szerintem.
Ha megtalálod azt a fiút, aki szeret majd őszintén úgy, ahogy vagy, azt nem fogja zavarni semmi benned.
F40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!