Kaptam egy meztelen képet egy lányról mondjátok meg mi
legyen?(A lány 18éves)
Figyelt kérdés
Sziasztok a mi nap reggel beszélgettem egy lánnyal aki elküldte a fogalmazunk szépen ,,nemi szervét" és ahogy maszturbál
Nyílván élveztem std....
Majd aztán kérte hogy én is küldjek,nyilván nem ismerem és ő se engem de nem igazán akarok neki semmit küldeni,főleg,hogy nem ismerem,plussz,ha olyat akarok nézni felmegyek ph-ra
Amúgy se találkoznánk sose..
Ja,ha késsőbb híres lennék a hírnevemet is tönkrevágná...
Ha nem szeretnél küldeni, ne küldj, ez a te döntésed, hogy kinek mutatod meg magad meztelenül. Nem leszel attól ,,kevésbé pasi", ha nem küldöd vissza. Az is elég, ha nem élsz vissza a képpel (még akkor sem, ha valószínüleg egy ilyen fajta lány nem csak neked küldi ela testét).
2023. jan. 29. 12:05
12/20 anonim válasza:
Valami emberke szórakozik veled. Majd ha elküldöd magadról zsarolni fog vele.
2023. jan. 29. 12:43
13/20 anonim válasza:
Ha nem ismered az is lehet, hogy átverés. Csak valaki szivatni akar.
Nálunk suliban volt egy srác. Csinált egy lány facebookot. Küldött ilyen tartalmat srácoktól, majd ő is kért vissza. Igen, a srác nem enyhén volt meleg. Az is lehet, hogy ez a helyzet.
Nem tudom, hogy meg tudod-e ítélni, hogy most az adott felvétel a netről van-e vagy nem.
2023. jan. 29. 12:49
14/20 anonim válasza:
Előtte küldött már magáról képet?
2023. jan. 29. 13:14
15/20 A kérdező kommentje:
Igazából ő valódi,utánnajártam nem googleről van,+kértem tőle hogy mondjon egy bizonyos szót megtette.(miközben magát kényeztette) de én nemfogadom a tanacsotokat nem küldök neki semmit..amúgy se akartam...
2023. jan. 29. 13:24
16/20 anonim válasza:
Arc nelkul igazabol mind1 h kuldesz e.. en szemely szerint sok ertelmet nem latnam. Megirnam neki h ha akar talizzunk ha meg nem akkor viszlat
2023. jan. 29. 13:27
17/20 anonim válasza:
Ha nem akarsz ne küldj. Főleg ha félsz, h később híres leszel és kiderül majd. Biztos nem derült még ki hírességről ciki korhatáros fotó korábban sem...
2023. jan. 29. 17:05
18/20 anonim válasza:
Egy csinos rövid hajú nővel ismerkedtem meg a randivonalon (ahol állítólag a komoly kapcsolatok születnek). Első üzenetében már egy ruhátlan képet kaptam róla arca kitakarva. Később kiderült, csak a szája volt nagy.
2023. jan. 29. 17:24
19/20 anonim válasza:
Küldd el priviben az elérhetőségét
2023. jan. 29. 17:43
20/20 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan verheted neki videón , ha az arcod nem látszik, és nem vagy beazonosítható ( tetkó stb)
Én már sok csajnak küldtem arctalan képeket videót, nem tudja ellened felhasználni, amúgy ha felhasználná bűncselekményt követne el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!