Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan nyissak a férfiak felé?

Hogyan nyissak a férfiak felé?

Figyelt kérdés
Eddig az összes férfi akivel együtt voltam átvert, a szemembe hazudott, megcsalt, kihasznált. Kicsit már kezdem magányosan érezni magam, viszont nagyon félek attól hogy a jövőbeli partnerem is csak bántani fog. Hol vannak az egyenes, korrekt férfiak? Miért olyan nehéz őszintének lenni? Persze valahol az én hibám is hogy megtörténtek ezek, de gusztustalannak tartom hogy ma már senkiben nem lehet bízni.
2023. jan. 29. 10:38
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

15 vagyok

A gondolom nálam azt jelenti, hogy ez egy tipp

Az általában azt jelenti, hogy vannak kivételek

De látom itt vannak a nagydumások, akik a csillagokat is lehazudják egy kis szexért, de észre se veszik, mert ez a lételemük. Akire nem vonatkozik az majd nem veszi magára

2023. jan. 29. 13:19
 22/23 anonim válasza:
Bízni kell és addig próbálni amíg meg nem találod az igazit. Ha most csalódás ért akkor adj egy kis időt magadnak, nem kell egyől fejest ugrani egy másik kapcsolatba szerintem. Amikor már úgy érzed megnyugodtál és ki tudod zárni ezeket a rossz emlékeket akkor újra lehet ismerkedni.
2023. jan. 29. 13:22
 23/23 anonim válasza:
Hasonlóan jártam mint te! Csak én pasi vagyok.
2023. jan. 29. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!