Hogyan nyissak a férfiak felé?
Ne bízz 100%-osan senkiben, mást nem tudsz csinálni.
Én is megfogadtam, hogy többet nőnek nem adok gyűrűt, de attól még nyitott vagyok arra, hogy szeressek/szeressenek, de nem teszem fel az életem többé egy lapra, nem adok fel senkiért semmit, elég volt egyszer.
26F
Ahogy olvasom itt az embereket, az az érzés támadt, hogy a társadalomnak két része van:
- a ragadozók
- és az áldozatok.
Szinte mindenki áldozat, mindenki tele van fájdalmakkal. És egyre több ragadozó van, mert az áldozatok is szívtelen ragadozók lesznek fájdalmukban és ők is csak több áldozatot csinálnak...
Szomorú.
Ez így valóban szomorú lenne, ha igaz lenne. Valójában szerintem túláltalosítás. Én nem váltam ragadozóvá, hanem úgy védekezek, hogy egy hatalmas falat építettem magam köré. Nem ártok senkinek, mert tudom hogy mennyire szar volt, mikor nekem ártottak.
Azt viszont elismerem, hogy sokan csinálják azt amit írtál. Valóban borzasztó, de nem mindenki ilyen.
Hát...
Az a helyzet, hogy meg kell beszélni az érzéseket.
Ha nem szeret téged valaki akkor dobni fog.
Én 2 nőbe voltam szerelmes a feleségem előtt.
Mind a 2 megcsalt XD.
Az egyik a menyasszonyok volt.
Az a baj, hogy kevés ember őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!