Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan nyissak a férfiak felé?

Hogyan nyissak a férfiak felé?

Figyelt kérdés
Eddig az összes férfi akivel együtt voltam átvert, a szemembe hazudott, megcsalt, kihasznált. Kicsit már kezdem magányosan érezni magam, viszont nagyon félek attól hogy a jövőbeli partnerem is csak bántani fog. Hol vannak az egyenes, korrekt férfiak? Miért olyan nehéz őszintének lenni? Persze valahol az én hibám is hogy megtörténtek ezek, de gusztustalannak tartom hogy ma már senkiben nem lehet bízni.
2023. jan. 29. 10:38
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Ugyanezt kérdezem férfiként, mindig így járok a nőkkel. Kár hogy nem azok találnak rögtön egymásra akiket így átvernek.
2023. jan. 29. 10:42
 2/23 anonim válasza:
Na tessék, máris egymásra találtatok:)
2023. jan. 29. 10:46
 3/23 anonim válasza:

Ne bízz 100%-osan senkiben, mást nem tudsz csinálni.

Én is megfogadtam, hogy többet nőnek nem adok gyűrűt, de attól még nyitott vagyok arra, hogy szeressek/szeressenek, de nem teszem fel az életem többé egy lapra, nem adok fel senkiért semmit, elég volt egyszer.

26F

2023. jan. 29. 10:46
 4/23 anonim válasza:
#2 itt sajnos nem szeretnek a nők ismerkedni :)
2023. jan. 29. 11:10
 5/23 anonim válasza:

Ahogy olvasom itt az embereket, az az érzés támadt, hogy a társadalomnak két része van:

- a ragadozók

- és az áldozatok.

Szinte mindenki áldozat, mindenki tele van fájdalmakkal. És egyre több ragadozó van, mert az áldozatok is szívtelen ragadozók lesznek fájdalmukban és ők is csak több áldozatot csinálnak...

Szomorú.

2023. jan. 29. 11:32
 6/23 anonim válasza:
Próbálkozhatnál idősebb pasiknál! Azok között jóval kevesebb a kamus!
2023. jan. 29. 11:37
 7/23 anonim válasza:

Ez így valóban szomorú lenne, ha igaz lenne. Valójában szerintem túláltalosítás. Én nem váltam ragadozóvá, hanem úgy védekezek, hogy egy hatalmas falat építettem magam köré. Nem ártok senkinek, mert tudom hogy mennyire szar volt, mikor nekem ártottak.

Azt viszont elismerem, hogy sokan csinálják azt amit írtál. Valóban borzasztó, de nem mindenki ilyen.

2023. jan. 29. 11:38
 8/23 anonim válasza:
Szerintem is az idősebb pasik sokkal korrektebbek mint a fiatal srácok!
2023. jan. 29. 11:40
 9/23 anonim válasza:

Hát...

Az a helyzet, hogy meg kell beszélni az érzéseket.

Ha nem szeret téged valaki akkor dobni fog.

Én 2 nőbe voltam szerelmes a feleségem előtt.

Mind a 2 megcsalt XD.

Az egyik a menyasszonyok volt.

Az a baj, hogy kevés ember őszinte.

2023. jan. 29. 11:46
 10/23 anonim válasza:
Nagyon rendes vagy, #7! Persze, nem gondolom, hogy mindenki ilyen, rosszul a fogalmaztam. De sajnos lavinaként zuhan az erkölcs szintje a társadalomban.
2023. jan. 29. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!