Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vidám témák keretén belül...

Vidám témák keretén belül írjatok. Pl mit adtál-kaptál karácsonyra, mi a kedvenc neved és miért, mi a hobbid, kedvenc könyved? Csak vidám legyen!!!

Figyelt kérdés

Vidám történetek is jöhetnek.

Politika, horror, étel/étrend téma kizárt!

2023. jan. 12. 10:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
😆😆😆😉👍
2023. jan. 12. 12:56
 12/20 A kérdező kommentje:

Némely ismerősötök nektek is úgy ír a chatben, hogy mellényom gyakran és úgy kell kitalálni, hogy mit akart írni?

Van, hogy ez igen egyszerű feladat, de az egyik ismerősöm néha igazán fel tudja adni a leckét, főleg, ha még az addigi témához sem kapcsolódik, amit írt.

Ilyenkor mindig próbálom kitalálni, hogy mi lehet a megfejtés és sokszor ez a folyamat vicces.

De volt már olyan is, hogy nem bírtam rájönni.

Elképesztő dolgokat tudsz írni, mármint kb hdhdhajhdjcosi és találd ki, hogy mit akart, de gyorsan. 😉

2023. jan. 12. 14:11
 13/20 A kérdező kommentje:

*tud

😉

2023. jan. 12. 14:12
 14/20 anonim válasza:
#12 Ebben én nagyon jó tudok lenni. Félregépelési bajnok vagyok!
2023. jan. 12. 14:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Yep, néha ez nagyon vicces, meg ugye gyakran az autocorrect is belekontárkodik, vagy a diktálás funkció is szokott "jókat" (rosszul) írni. 🙂
2023. jan. 12. 14:18
 16/20 A kérdező kommentje:
De most egy sem jut eszembe.
2023. jan. 12. 14:22
 17/20 anonim válasza:

Épp tegnap néztem a Shrek 2-t, még mindig zseniális mese. :D

Anno farsangon voltam leopárd, cica, ewok maci

2023. jan. 12. 22:14
 18/20 anonim válasza:

Farsang (1983. 9 évesen): szalvéta panka (alig látszottam ki a dekorált a ruhámra dekorált szalvétákból)

Farsang (1984. 10 évesen): valamiért nem emlékszem pontosan

Farsang (1985. 11 évesen): hangosan és hosszasan zokogtam, hogy nem mehetek bálozni a többiekkel

Farsang (1986. 12 évesen): fül-orr-gégész doktornő

Farsang (1987. 13 évesen): nagyon utáltam egy fiút, hogy annyira "udvarolni" akart és nem szállt le rólam abban az évfolyamban

Farsang (1988. 14 évesen): nem akartam részt venni lázadásból

Farsang (1989. 15 évesen): nem akartam részt venni, közömbös lettem a közös mulatságokra az általános iskolában

Az a válaszoló vagyok, aki az eredeti ötletet írta hosszasabban.

2023. jan. 13. 05:38
 19/20 anonim válasza:

Az utóbbi időben megtanultam horgolni, és nem tudok leállni! Imádom minden egyes pillanatát annak, hogy egy új dolgot készítek egy egyszerű fonálból, akár egy plüssbe lehelek életet, vagy egy ruhadarabot készítek, bármennyire is zavarognak a gondolataim valami miatt, a horgolás mindig lenyugtat! Tegnap elkezdtem egy horgolós naplót, abba összeírtam milyen ruhákat/plüssöket szeretnék következőnek csinálni és fantasztikus ötleteim vannak, alig várom, hogy megrendelhessem a fonalakat és nekilássak!

Nagyon szeretem még a meséket is, imádom ahogyan az érzelmeimre hatással vannak és hogy egy egészen új világ.

Nemrégiben egy olyan könyvvel is találkoztam, ami szerintem tökéletes lenne nekem meg a legjobb barátnőmnek, a címe "The girl who fell beyond the sea", és olyan varázslatosnak hangzik az egész, nagyon várom hogy el tudjam olvasni!!:)

Nagyon szeretnék egy bárányt egyszer, már régóta, de soha nem egyeztek bele a szüleim:( amikor összeköltözöm a párommal, az első dolgaim egyike lesz majd venni kettőt is!😍

20/L

2023. jan. 13. 10:11
 20/20 A kérdező kommentje:

Tetszik ez az óriási lelkesedés!

Tök jó a horgolás! Milyen kreatív vagy! Biztosan nagyon jó a kézügyességed.

Az a könyv ismeretlen számomra, de nagyon ígéretesnek hangzik, a címe érdekes!

Hát, ez megint megdöbbentő, hogy írtad a baris dolgot, ugyanis én is gyerekkorom óta akartam barit! Nekem nem jött össze és letettem erről, de Neked nagyon sok sikert kívánok a megvalósításához!

2023. jan. 13. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!