Valakinek lenne kedve beszélgetni?
Figyelt kérdés
Szerelmi bánatom van...2023. jan. 2. 22:29
11/16 anonim válasza:
irgyál légyci
2023. jan. 3. 00:09
12/16 anonim válasza:
Kedvem van elolvasni ha nem sajnálod az időd leírni tizedjére. Nem vagyok a kifejező típus, szóval nem az én szavaim fognak gyógyítani. Amúgy tanácsot szeretnél vagy véleményt? Esetleg csak kiírni magadból?
2023. jan. 3. 03:56
13/16 anonim válasza:
Írj rám, vén ember vagyok már, teli tapasztalattal.
2023. jan. 3. 06:21
14/16 anonim válasza:
Írj nyugodtan, ha szeretnél
2023. jan. 3. 11:19
15/16 anonim válasza:
Komolyan egy csaj miatt képes vagy szomorúnak lenni??? Hát megérdemel ő ennyit is? Legyél férfi és a szomorkodás helyett inkább legyél motivált, mutasd meg neki hogy mit hagyott ki.
2023. jan. 4. 12:51
16/16 anonim válasza:
Ó, fiatal barátom! Az élet bizony néha, efféle nehézségek elé állít a szerelem nevű játékban, és bizony ezek a keserűségtől és csalódottságtól teli bánatos pillanatok, nemcsak a fiatal lelked virágzó mezején vetnek mély barázdákat, de hozzátesznek a jellemedhez is, amely vonás csak a javadra válik. Ám mindebből most semmit sem érzel. Szeretnél visszarepülni az időben, amikor még rózsaszín álomvilágod baldachinos ágyában karjaid között tarthattad őt, miközben a vágytól izzó teste a nevedet kiáltotta...
Ja, bocs, ez egy másik történet! Kapd össze magad haver, ez a lány talán nem volt az igazi4 Idd le magad, nézz meg pár filmet, majd ha kiríttad magad, irány vissza az élet! Nem kell megtörni, jön másik szerelem! Mert ez az élet rendje.
2023. jan. 5. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!