Hogy kezdenétek ki egy lánnyal ismerős helyen,ha nemet mond ne legyen gáz?
Utolsó! Ki mondott most neked ilyet, hogy bármit csinálni, vagy nem csinálni semmit. Ez a baj, hogy a mai világban ha egy férfi küzd tisztességes becsületes normális keretek közt az adott nő szerelméért, akkor meg zaklató.? Pfff! Nem is értem, hogy hol élünk, illetve te hol élsz lassan már az udvariasság egy kedves szó az adott hölgy felé pl mondjuk egy dícsérő elismerő mosoly is zaklatásként nyilvánulna meg sajnos ezaz, amit én magam is tapasztalok ebben a mai világban, úgyhogy itt már tényleg nem kell küzdeni. Nade itt csak megjegyezném kedves utolsó, ha fiú férfi kezdeményez, már lassan de az is zaklatás, vagy szerinted mi? Jó nyilván ha nemet mond, akkor már mindjárt egyből.... Pffff! Jóhogy nem már majd még vigyázzba is álljunk csak azért mert...!
Döntsük már el, hogy most férfiként bátran kezdjünk, vagy inkább gyáván futamodjunk meg.? Én Zaklató!? Tudod az én becsületem ennél azért többet ér, mindsem hogy bemocskoljam magamat ilyen baromságokkal.
Nézd kedves utolsó! Ezt nem ezért írtam, hogy kötekedjek, vagyhogy bárkit is megbántsak.
Sajnos ez a rideg valóság, s ez a mai világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!