Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Appok, ahol lehet beszélgetni...

Fanny_03 kérdése:

Appok, ahol lehet beszélgetni másokkal?

Figyelt kérdés

Szóval, kérdésem az,hogy tud valaki ajánlani jó appot/weboldalt ahol lehet másokkal beszélgetni?

De úgy, csak beszélgetni, nincsenek egyéb céljaim 😅.

Próbáltam Badoot, lévén van "csevegés" opció, de nem volt az igazi.

Instagram-on rám tálaló indiaiak meg vagy a "how are you?"-ig jutnak, és többet nem válaszolnak, vagy csak képet akarnak kunyerálni.

2022. dec. 30. 20:49
 1/8 anonim válasza:

Gyakori, reddit, anotalk, chatalternativ...stb.

De sok reményt ne várjál hozzá, hogy normális beszélgetést fogsz tudni lefolytatni, mert sok az idióta, a kamus emberke, a trollok és a perverzek...stb.

Inkább jobban jársz ha vmi mással foglalod el magad, minthogy beszélgessél neten bárkivel is.

2022. dec. 30. 21:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Az a baj, barátom nemigen van,.meh....

Elég sok szar volt mostanában az életemben, ami a kedvemre nem volt jó hatással, így nagyon nem is végzek túl sok aktivitást. De azért beszélgetni jó lenne, hogy ne épüljek le szociálisan

2022. dec. 30. 21:16
 3/8 anonim válasza:
Velem beszélgethetsz, ha gondolod. 19L
2022. dec. 30. 21:22
 4/8 anonim válasza:
Milyen témák érdekelnek?
2022. dec. 30. 21:25
 5/8 anonim válasza:
Beszélgethetünk, ha szeretnél. :)
2022. dec. 30. 21:29
 6/8 anonim válasza:
Keresnék én is ilyen appot/weboldalt. Amiket találtam, nem voltak túl jók. Velem is beszélélgethetsz, ha van kedved.
2022. dec. 31. 09:18
 7/8 anonim válasza:

Mindenféle alternatívát kipróbáltam már, de egyik sem jött be, így megfelelő alkalmazást nem igazán tudok ajánlani

Ha fiatalabb vagy, talán a Discord szerverekkel próbálkozz, hát ha egyik bejön.

2022. dec. 31. 11:28
 8/8 anonim válasza:
Irhatsz ha van kedved! 24/F
2023. jan. 1. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!