Lányok/nők nálunk férfiaknál köztudott, hogy szeretjük a csinos, formás nőket. Nálatok mennyire fontosak a külsőségek egy férfin? Az izmos pasik jönnek be, vagy esetleg az átlagosak?
A sovány pasikban mi a jó akik erre szavaztak?
Szertik a bordák látványát?
(Ha állva nem is, de feküdve 100% hogy az kilátszik)
Mint egy anorexiás ló.
És a csont kiállós vállakat?
Ropi lábakat?
Kérem ezt indokoljátok meg.
Csak mert aki nem vékony/csontos és nem látszanak ki a bordái az már normál testalkatú nem pedig vékony.
Itt pedig eddig a vékony testalkat vezet.
Csak azt nem írta le eddig senki, hogy abban mi az ami női szemmel bejön.
Az ízlést nem igazán lehet megindokolni.
Arra sem tudnék indoklást írni, hogy miért a barna és a fekete haj jön be nekem és miért nem a szőke vagy a vörös. Ugyanígy azt sem lehet megmagyarázni, hogy miért tetszik egy adott testalkat valakinek.
Egyébként attól még bőven lehet vékony az ember, hogy nem látszódnak ki a bordái.
Nyilván nekünk is fontos, hogy vonzódjunk az adott férfihoz, ez így természetes. Számomra a kölcsönös külső vonzalom mindig is alapvető volt, hiszen az egyik alappillére a jó szexuális életnek, ami pedig alappillére egy jó kapcsolatnak; nyilván arról van szó, amikor mindkét fél igényli a szexet.
Az ízlést legtöbbször nem lehet megmagyarázni, például én se tudnám megmondani, hogy miért a hosszú, göndörkés és dús hajú férfiakat tartom vonzónak, egyszerűen így van és kész. Számomra például ez a vonzó és esztétikus, míg más nőnek a kopaszság jön be (ami számomra érthetetlen).
Nekem mindig is a sportos alkat jött be, amikor látszik az adott személyen, hogy edz és ügyel az alakjára, de nem ez az élete. Ilyesmikre gondolok:
17
Igen...képzeld el, hogy számomra vonzó, ha egy férfi képes megteremteni ugy egy egzosztenciát, mint egy nő manapság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!