Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van kedve valakinek olvasni...

Van kedve valakinek olvasni rólam? 20/F

Figyelt kérdés

Egy kis infó rólam, hiszen ez az ismerkedés kategória:) Ha nincs kedved nem kell elolvasnod.

Imádom a verseket, és a metaforákat, annyira kifinomult módja a kommunikációnak. Rendkívül kreatív vagyok, ha unatkozok, mindig gondolkozok valamin, és emiatt már listát kell írnom az ötleteimről. Rajzolok, és közgazdásznak tanulok, és imádok mindenféle művészetet. De ami leginkább jellemző rám, hogy a szépséget ebben a világban egyszerűen csodálom. Könyveket szeretnék írni, ehhez pedig már egy rakat olyan ötletet szedtem össze amik, ha nem is top1 -de messze jobbak, mint sok erőltetett divat sztori amit csak bevételszerzés miatt írnak/készítenek filmet. Emellett viszont imádok mindeféle zenét (a metált is!) és minden buliba vadul táncolok. Mindig is nagy dolgot akartam alkotni, valami szépet, valami vagányat, amit aztán megismer mindenki, és szerintem már nem állok tőle messze.

2022. dec. 16. 00:42
1 2
 1/11 anonim válasza:

Hát akkor egy közös koreo Youtube-videóban?...:))

Tanultál táncolni?

2022. dec. 16. 03:12
 2/11 anonim válasza:
Teljesen megértelek, és alkottál már valamit?
2022. dec. 16. 07:28
 3/11 anonim válasza:
Nincs.
2022. dec. 16. 09:25
 4/11 anonim válasza:
Te aztán nagyra vagy magaddal....
2022. dec. 17. 00:05
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 Mert leírtam magamról ezt-azt ismerkedés kategória alá? De az is lehet, hogy csak most döbbentél rá, hogy te nem tudnál magadról ennyit írni.
2022. dec. 17. 00:14
 6/11 anonim válasza:
Nem, csak egyszerűen nem tudom elviselni az ilyen hiú, nárcisztikus, öntömjénező embereket.
2022. dec. 17. 00:17
 7/11 A kérdező kommentje:
#1 Nem tanultam táncolni, de mindig is fontos eleme volt a zene az életemne, és közép iskola 9. Osztályában találtam rá q justdance-re, azon belül Michael Jackson táncmozdulatai tetszettek meg nagyon, ezért szórakoztam kicsit a játékkal, próbáltam megtanulni, aztán késöbb azon kaptam magam, hogy folyton táncolok, mindenféle zenére, és mindig néztem a videóklippeket amibe táncolnak, szép lassan pedig bővítettem tudásomat, és egyre több táncmozdulat már reflexxé vált. Először nem mertem táncolni emberek elött, viszont miután a barátaim jószívvel vették, bátorságot gyüjtöttem és bulikba is elkezdtem nyomni, és amikor nagy ritkán megjelent egy MJ szám akkor felrobbant a színpad és mára már többször találkoztam olyanokkal az utcán akiket nem ismerek, de megdícsérték, hogy jól táncoltam ebbe meg abba a buliba (városon belül természetesen)
2022. dec. 17. 00:20
 8/11 anonim válasza:

Nekem szimpatikusnak tűnsz, szintén művészetben látom a jövőm, elég normáról leszakadt világnézettel rendelkezem és hamarosan nomád életvitelt fogok folytatni, társadalmon kívül. Legkedveltebb tevékenységem a tudattágítás. Szintén könyvíráson dolgozom, filozófia, vallás, pszichedelikumok és mitológia témákban. Sokat rajzolok. Ha barátkozás a célod akkor azt szívesen, egyéb iránt nem érdeklődöm. :D

23/F

2022. dec. 17. 13:32
 9/11 anonim válasza:
én szurkolok neked !
2023. márc. 20. 23:14
 10/11 anonim válasza:
Sok sikert kívánok a könyveidhez ! :)
2023. márc. 20. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!