Mennyire hátrány, ha nem mosolygok vissza?
Alapból egy komor, határozottnak tűnő arcom van, de helyesnek tartanak. Ez akkor zavar amikor jön szembe egy lány akivel szemezünk, ő vidám mosolygós fejet vág én meg ezt a szokásos semmit mondót. Reflexből nekem nem jön ez valamiért, hogy viszonozzam így random embereknek. (Néha még eszembe se jut, ennyi idő alatt amíg elmegyünk egymás mellett, csak végigmérem gyorsan, hogy szimpatikus e.)
Egyszerűen nem áll jól nekem a mosoly.
Szerintetek ez nagyon taszító, ha egyébként semmi mással nincs baj?
Volt már egy pár kapcsolatom, nem is stresszelek ezen, hogy elúszik 1-2 ilyen lehetőség, csak a vélemények érdekelnének, hogy ez mennyire hátrány így első benyomásra, vagy az nem fura, hogy nem mosolygok vissza de azért leszólítom? (Gondolom, ha már így közeledett felém akkor csak van esélyem ilyen arccal is.)
20+/F
Semmi értelme az utcán random emberekre mosolyogni. Én pl. tök "vakon" megyek. Még, ha azt is hiszed, hogy rád néztem, valójában akkor sem látlak.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!