Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet bármiről beszélge...

Hogyan lehet bármiről beszélgetni?

Figyelt kérdés
Sokszor látom ezt. Odaírja hogy bármiről beszélgetne. Ezzel nekem az a bajom, hogy bármiről én nem tudok beszélgetni. Biztos felhoz olyan specifikus témát amiről még életemben nem hallottam. Vagy esetleg én vagyok ilyen tudatlan, hogy nem tudok BÁRMIRŐL beszélgetni? :D
2022. nov. 26. 23:35
1 2
 11/11 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint az ilyeneket azok írják ki, akik 1. unatkoznak, és azt várják, hogy majd a beszélgetőpartnerük szórakoztatja őket, 2. valójában üres a fejük, és kb. semmihez sem tudnak hozzászólni (rosszabb esetben az 1. és a 2. kombinációi). Szerintem ha valaki normálisan, komolyan szeretne beszélgetni, akkor legalább nagyjából leírja, hogy őt mi érdekli, pl. politika, környezetvédelem, művészet, sport stb. Az ilyen "bármi" dolgokkal én sem nagyon tudok mit kezdeni, és nem is kezdek el beszélgetni az efféle emberkékkel, mert sejtésem szerint ennek úgysem lenne jó vége.
2022. nov. 27. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!