Hogyan lehet bármiről beszélgetni?
Figyelt kérdés
Sokszor látom ezt. Odaírja hogy bármiről beszélgetne. Ezzel nekem az a bajom, hogy bármiről én nem tudok beszélgetni. Biztos felhoz olyan specifikus témát amiről még életemben nem hallottam. Vagy esetleg én vagyok ilyen tudatlan, hogy nem tudok BÁRMIRŐL beszélgetni? :D2022. nov. 26. 23:35
1/11 anonim válasza:
Miért kötsz bele ilyen apróságokba?
2022. nov. 26. 23:38
2/11 A kérdező kommentje:
Csak szeretném érteni. Nekem is volt már hasonlóba részem a platformon. Mondta hogy bármiről beszélget velem és én elkezdtem neki mondani a hobbimat. Azóta is szerintem googlen keresi azokat a kifejezéseket amiket ott leírtam
2022. nov. 26. 23:41
3/11 anonim válasza:
A bármiről nekem bármiről. Ha nem értek hozzá, legfeljebb megkérdezem, hogy mi az pontosan, és miér tetszik az illetőnek. Lehet, hogy tanulok valami újat :)
2022. nov. 26. 23:51
4/11 A kérdező kommentje:
#3 Ez így teljesen reális és ésszerű. Sajnos a társadalom nagyobb része nem ilyen. :(
2022. nov. 27. 00:12
5/11 anonim válasza:
Sokan tényleg csak nadzolnak hogy ők bármiről tudnak beszélgetni. Ha meg nem ismerek valamit amit a másik felhoz témának, rákérdezek, legalább pörög a beszélgetés és plusz téma.
2022. nov. 27. 00:19
6/11 anonim válasza:
Simán. Ha a te hobbid nagyon speciális, akkor ne csodálkozz, nem a szakkifejezésekkel kellene traktálnod, hanem a lényeggel, aztán meglátod, hogy érdekli -e.
2022. nov. 27. 00:52
7/11 anonim válasza:
Az nem beszélgetés, hogy jelzi nem ért valamit? Tudod egyáltalán mit jelent az, hogy beszélgetni?
2022. nov. 27. 03:32
8/11 anonim válasza:
Általában mindig az van, hogy jellemzik a felek egymást, hogy ki kicsoda, majd elkezdi az egyik mondani az élete aktuálisan nagy provlémáját, így 'valóban" bármiről lesz téma, egysíkúan.
2022. nov. 27. 07:32
9/11 anonim válasza:
Lefordítom neked. A bármiről beszélgetnék azt jelenti, hogy bármiről beszélj, szórakoztasd, legyél vicces, informatív, széles látókörű miközben ő olyanokat ír vissza hogy aha értem, persze, érdekes, igen, nem.... 😂 Ezt általában olyan kis 70 IQ alatti tinilányok írják ki akiknek van egy szabad órájuk valahol és unatkoznak.
2022. nov. 27. 07:46
10/11 A kérdező kommentje:
#6 Igen ez világos. Általában nem szoktam szakkifejezésekkel kezdeni, mivel ha nincs benne a témában lehet hogy nem érti stb és a kedve is elmegy tőle. De sajnos a nagy tapasztalat azt mondja hogyha leírom hogy kereskedés már arra se kapok választ(lehet ember kereskedésre gondol idk)😆 Most én nem akarok senkit megbántani, de ahogy a #9-es írja ezek általában hölgyek. A csávoknak jobb beszélgetőjeik vannak. (amúgy én is csávó vagyok még mielőtt többen rámírtok)
2022. nov. 27. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!