Második randira már illik vinni valami kis ajándékot igaz?
Első randira felesleges szerintem. Virágot meg pláne nem. Második randin viszont már azért jól esik a lánynak igaz?
Mit vigyek szerintetek? Annyit tudok, hogy a csokit szereti nagyon, viszont egy doboz raffaello szerintem többet mondó. Ti mit szoktatok vinni?
xD
Szerencsétlen lány, már most sajnálom. Csóri egy csokit nem kaphat.
Én soha életemben nem vártam el semmilyen ajándékot csak azért, mert randira megyek valakivel. Nem is számítanék rá és furcsa lenne, az én ismeretségi körömben ez nem divat/nem illendőség - nálunk nincs ilyen szabály/elvárás. Mintha azért adna ajándékot, hogy majd cserébe adjak én is valamit...
Az is elég nagy ajándék, ha elviszed sütizni és te fizetsz. A lényeg, hogy kedves és rendes legyél vele.
Pl én nem szeretem a virágokat, csokit igen, de mi van ha a lány allergiás? Az meg olyan ciki, ha visszaadja, hogy bocsi, nem tudom megenni...
Hány évesek vagytok egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!