Orvosi diploma osztóra milyen ajándékot "illik" venni?
Ha a keret kisebb, mint 10.000 forint, akkor én valami jobb alkoholos italt vennék, akár Whiskey vagy amit szeret a srác.
Ha 10.000-20.000 a keret, akkor egy laptoptáskát vennék, ha nincs neki persze. Ha esetleg kicsivel több,akkor egy aktatáskát. Bár laptop és aktatáskákból is van ezeknél olcsóbb meg drágább kategória persze.
Mi közeli családtagnak gravíroztattunk . ( ő pénzt kért amúgy , ez csak jelképes ajándék volt)
Amik még jók : virág , ékszer( ezüst medál / fülbevaló), minőségibb alkohol, toll, jegyzetfüzet.
Én is idén végeztem, júniusban volt a diplomaosztónk. Én többnyire pénzt kaptam, virágot és képeslapot. Tényleg nem kell túlgondolni. A fiúk is kaptak csokrokat.
Az államvizsgára barátoktól alkoholt kaptunk, mellé mindenki egy személyes kis üzenetet és egy ügyeleti "túlélő pakkot". Kis apróságok voltak benne, pl csoki, kézkrém stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!