Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányokra higy irjak facebookon?

Lányokra higy irjak facebookon?

Figyelt kérdés
Nem mizuval szoktam, de semmi válasz. Ha valakit visszajelöltök akkor miért ha nem is válaszoltok?
2022. nov. 8. 16:35
 1/9 anonim válasza:
írj a saját stílusodban nekik valamit, sok-sok alkalommal írtam nekik, többnyire nem kaptam választ, végül találtam egy olyat, aki kifejezetten értékelte az üzenetem, ami szintén nem egy "szia mizu" volt, szóval csak kitartást, vannak még lányok, akik értékelik a normális üzeneteket
2022. nov. 8. 16:42
 2/9 anonim válasza:
Pl. először is nyelvtanilag helyesen. Nem szeretik a rossz helyesírású pasikat, mert azt hiszik, buták.
2022. nov. 8. 16:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Gyorsan irtam bocsi, érettségin megkaptam a plusz pontokat helyesírásra ;)
2022. nov. 8. 17:23
 4/9 anonim válasza:
Barátnőmmel ezeken szoktunk nevetni, mikor ráirogatnak random emberek
2022. nov. 8. 18:17
 5/9 anonim válasza:

Ha nem ismerősöd, nincs köztetek bármi közös pont amiről beszélhetnétek akkor szerintem kb. sehogy sincs értelme. Minden női profil ami "láthatóvá" válik bármelyik fórumon, csopiban tucatnyi üzenetet, ismerősnek jelölést kap azonnal. A "sziadegyönyörűvagy ismi?" típusúakból tucatnyi jön akár naponta. A hátuk közepére kívánják ezeket. Egyszer beléptem egy ismerkedős csopiba. Bármit posztolt egy lány azonnal 100-500 közötti like, meg gondolom ugyanennyi üzenet, ismerősnek jelölés. Szerinted???

Aki visszajelöl, de nem ír az vagy csak ismerősöket gyűjt, de valószínűleg nem valós profil hanem egy un. bot. Egy hirdetésoptimalizálásra, követővásárláshoz létrehozott automatikus kamuprofil (1000-res csomagokban lehet követőket vásárolni, ahhoz gyártják a robotok a profilokat, a hitelesség növeléséhez automatikusan visszajelölnek mindenkit).

2022. nov. 8. 18:41
 6/9 anonim válasza:
Alakítsd úgy, h te rád írjanak.
2022. nov. 8. 19:16
 7/9 A kérdező kommentje:

4es

De akkor miért jelöli őket vissza?

2022. nov. 8. 22:25
 8/9 anonim válasza:
Nem jelöli vissza, engedélykéréseknél nézzük
2022. nov. 8. 22:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Az más, én ugy nemszoktam soha
2022. nov. 8. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!