Egyesek miért csinálják ezt?
Aki már egy kérdést sem tudod rendesen kiírni (kit keres ill. ő kicsoda), azzal szerintem nem is érdemes foglalkozni.
Valószínű nem is gondolja komolyan, vagy ennyire egyszerű szinten létezik.
Nekem visszairt de ha az megnyugtat nagyon unalmas lany. Gondolom arrol beszelsz, aki kiirta hogy unatkozik es beszelgetne.
Valszeg nem azzal kene kezdened h mennyi idos. Egy beszelgetesnel ez sztem annyiea nem relevans. Olyan mintha raeroszakolnad ezzel a kerdesssl hogy atmenjeketek ismerkedesbe. Ohh 21 vagy en meg pont 23, akkkr megismernelek. Ohh 50 vagy, bocsi nem erdekelsz megse. Ohhh 14 vagy, nem du*hatlak meg igy nem ismerkednek veled es a tobbi. Nah ezert ne nyiss azzal, hogy hany eves vagy. Eleg fogyi kerdes
Nő vagyok, én szeretem az elején letisztázni ki hány éves, ismerkedéskod.
Mert mégis ha valami elkezd alakulni ne a találkán derüljön ki hogy egy 55 éves pasi én meg 22😹
#5: "Egyetlen kérdés, az is jelentéktelen dologról." Szerintem nem jelentéktelen, mert 40-hez közeledő férfiként mihez kezdjek mondjuk egy 16 éves lánnyal? Vagy mondjuk részben más témákról lehet beszélgetni egy huszonévessel, mint egy negyvenessel.
"Inkább mutatkozz be, hogy ki vagy, mit érdemds tudni rólad, abból kiüt a közös téma és elindul a beszélgetés." Mutatkozzon be először az, aki barátokat/párt akar találni, vagy aki egyszerűen csak beszélgetni szeretne, pl. hogy őt milyen témák érdeklik. Ezt főleg a kérdés alatti kifejtésnél célszerű megtenni, mert ha valaki mondjuk az épületgépészetről vagy a shoppingolásról szeret cseverészni, azzal nem kezdek el beszélgetni, mert ezek a dolgok nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!