Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Egyesek miért csinálják ezt?

Egyesek miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Mikor valaki kiír egy kérdést vagy választ. Mármint, hogy beszélgetne. Ráírok és felteszek nekik egy kérdést. Például, hogy mennyi idősek mert azt nem írják oda. Visszaírnak 1 választ és annyi. 1 hétig is várok választ de semmi. Ezt mégis minek csinálják?

#ismerkedés #beszgetni
2022. nov. 6. 08:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
Unatkoznak.
2022. nov. 6. 08:57
 2/11 anonim válasza:

Aki már egy kérdést sem tudod rendesen kiírni (kit keres ill. ő kicsoda), azzal szerintem nem is érdemes foglalkozni.

Valószínű nem is gondolja komolyan, vagy ennyire egyszerű szinten létezik.

2022. nov. 6. 09:19
 3/11 anonim válasza:
Vagy olyan sok privátot kap, hogy csak az érdekesekre ír vissza normálisan.
2022. nov. 6. 09:35
 4/11 anonim válasza:

Nekem visszairt de ha az megnyugtat nagyon unalmas lany. Gondolom arrol beszelsz, aki kiirta hogy unatkozik es beszelgetne.

Valszeg nem azzal kene kezdened h mennyi idos. Egy beszelgetesnel ez sztem annyiea nem relevans. Olyan mintha raeroszakolnad ezzel a kerdesssl hogy atmenjeketek ismerkedesbe. Ohh 21 vagy en meg pont 23, akkkr megismernelek. Ohh 50 vagy, bocsi nem erdekelsz megse. Ohhh 14 vagy, nem du*hatlak meg igy nem ismerkednek veled es a tobbi. Nah ezert ne nyiss azzal, hogy hany eves vagy. Eleg fogyi kerdes

2022. nov. 6. 09:58
 5/11 anonim válasza:
Na pontosan leírtad, hogy mi az amire nem szoktam válaszolni. Egyetlen kérdés, az is jelentéktelen dologról. Inkább mutatkozz be, hogy ki vagy, mit érdemds tudni rólad, abból kiüt a közös téma és elindul a beszélgetés.
2022. nov. 6. 10:04
 6/11 anonim válasza:

Nő vagyok, én szeretem az elején letisztázni ki hány éves, ismerkedéskod.

Mert mégis ha valami elkezd alakulni ne a találkán derüljön ki hogy egy 55 éves pasi én meg 22😹

2022. nov. 6. 10:04
 7/11 anonim válasza:

#5: "Egyetlen kérdés, az is jelentéktelen dologról." Szerintem nem jelentéktelen, mert 40-hez közeledő férfiként mihez kezdjek mondjuk egy 16 éves lánnyal? Vagy mondjuk részben más témákról lehet beszélgetni egy huszonévessel, mint egy negyvenessel.

"Inkább mutatkozz be, hogy ki vagy, mit érdemds tudni rólad, abból kiüt a közös téma és elindul a beszélgetés." Mutatkozzon be először az, aki barátokat/párt akar találni, vagy aki egyszerűen csak beszélgetni szeretne, pl. hogy őt milyen témák érdeklik. Ezt főleg a kérdés alatti kifejtésnél célszerű megtenni, mert ha valaki mondjuk az épületgépészetről vagy a shoppingolásról szeret cseverészni, azzal nem kezdek el beszélgetni, mert ezek a dolgok nem érdekelnek.

2022. nov. 6. 11:41
 8/11 anonim válasza:
#7 30+ vagyok és egész jól el tudok beszélgetni 13-14 évesekkel is és meg is teszem, örülnek a társaságomnak. Nincs ebben semmi rossz. A kérdés beszélgetésről szól, nem kapcsolatról, azt nyilván nem, de beszélgetni miért ne?
2022. nov. 6. 11:47
 9/11 anonim válasza:
Ez azért van mert a lányoknak sokan írnak.
2022. nov. 6. 15:19
 10/11 anonim válasza:
Az ilyenek valójában A, nincsenek felkészülve egy-egy normális beszélgetésre; B, A kérdés esetén tudatosul bennük, hogy ők még csak 8-10-, eseetleg 16 évesek még csak.
2022. nov. 6. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!