Miért csinálják ezt a buszon egyesek? Nem veszik magukat
észre mennyire irritáló
Figyelt kérdés
Beülnek szembe és mereven bámulnak egész úton, épp hogy a nyáluk nem folyik közben már annyira bámulnak. Mindig felhúzza az agyamat ez. Hogy lehet ezt higgadtan eltűrni?
Tuti visszabámulnék rá és amikor pislog felkiáltanék: "Háh, győőztem!"
2022. júl. 5. 10:40
3/13 anonim válasza:
Úgy, hogy nem foglalkozol velük. Olvasol, nézed a telefonod, vagy a tájat.
2022. júl. 5. 10:40
4/13 anonim válasza:
Hajolj közelebb hozza, nézd tágra nyílt szemekkel és kérdezd meg lassan: maga lát engem??
2022. júl. 5. 10:53
5/13 anonim válasza:
Azért egymással szemben ülve elég nehéz örökösen a plafont nézni!
Ha meg oldalra néz, akkor a szomszédját fogja zavarni, hogy célirányosan arra a feje.
A legjobb ablak mellé ülni és kibámulni, vagy foglalkozz a telóddal, akkor észre sem fogod venni!
2022. júl. 5. 11:23
6/13 anonim válasza:
Te merre nézegetsz Kérdező? (ha éppen nem ablak mellett ülsz?)
2022. júl. 5. 11:25
7/13 anonim válasza:
HA azt látod, hogy EGÉSZ IDÖ ALATT téged néz, akkor te is öt nézed egész idö alatt!
2022. júl. 5. 11:30
8/13 anonim válasza:
Valószínűleg én is a szemben ülőt "nézem" üveges tekintettel, de a gyakorlatban nem is látom, csak mint egy káposztafejet.
2022. júl. 5. 11:31
9/13 anonim válasza:
Jobb lenne, ha a pö..öd kidomborodását nézne?
2022. júl. 5. 11:32
10/13 Shaddark válasza:
Engem az irritálna ha beszédbe próbálna elegyedni velem olyankor, amikor nincs kedvem hozzá.
Én ha buszon/vonaton utazom esetleg, akkor fülhallgató be és zenét hallgatok csukott szemmel, így engem nem fenyeget ez a veszély. Ha bámulnának se venném észre. Esetleg ablak mellett a tájban gyönyörködöm, ha szép.
De gondolom ez ilyen "ego írás" lehet, hogy növeld az önértékelésed (ami amúgy nem baj ha szükségét érzed), - mert ha valaki akarna valamit tőled akkor megszólítana, nem csak bámulna ki a fejéből előre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!