Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a buszon...

Miért csinálják ezt a buszon egyesek? Nem veszik magukat észre mennyire irritáló

Figyelt kérdés
Beülnek szembe és mereven bámulnak egész úton, épp hogy a nyáluk nem folyik közben már annyira bámulnak. Mindig felhúzza az agyamat ez. Hogy lehet ezt higgadtan eltűrni?
2022. júl. 5. 10:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Biztos nagyon szep fejed van
2022. júl. 5. 10:38
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Tuti visszabámulnék rá és amikor pislog felkiáltanék: "Háh, győőztem!"
2022. júl. 5. 10:40
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Úgy, hogy nem foglalkozol velük. Olvasol, nézed a telefonod, vagy a tájat.
2022. júl. 5. 10:40
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Hajolj közelebb hozza, nézd tágra nyílt szemekkel és kérdezd meg lassan: maga lát engem??
2022. júl. 5. 10:53
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Azért egymással szemben ülve elég nehéz örökösen a plafont nézni!

Ha meg oldalra néz, akkor a szomszédját fogja zavarni, hogy célirányosan arra a feje.

A legjobb ablak mellé ülni és kibámulni, vagy foglalkozz a telóddal, akkor észre sem fogod venni!

2022. júl. 5. 11:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Te merre nézegetsz Kérdező? (ha éppen nem ablak mellett ülsz?)
2022. júl. 5. 11:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
HA azt látod, hogy EGÉSZ IDÖ ALATT téged néz, akkor te is öt nézed egész idö alatt!
2022. júl. 5. 11:30
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg én is a szemben ülőt "nézem" üveges tekintettel, de a gyakorlatban nem is látom, csak mint egy káposztafejet.
2022. júl. 5. 11:31
 9/13 anonim ***** válasza:
13%
Jobb lenne, ha a pö..öd kidomborodását nézne?
2022. júl. 5. 11:32
 10/13 Shaddark ***** válasza:
24%

Engem az irritálna ha beszédbe próbálna elegyedni velem olyankor, amikor nincs kedvem hozzá.

Én ha buszon/vonaton utazom esetleg, akkor fülhallgató be és zenét hallgatok csukott szemmel, így engem nem fenyeget ez a veszély. Ha bámulnának se venném észre. Esetleg ablak mellett a tájban gyönyörködöm, ha szép.

De gondolom ez ilyen "ego írás" lehet, hogy növeld az önértékelésed (ami amúgy nem baj ha szükségét érzed), - mert ha valaki akarna valamit tőled akkor megszólítana, nem csak bámulna ki a fejéből előre...

2022. júl. 5. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!