Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Rudasba esti wellnesre (péntek...

Rudasba esti wellnesre (péntek/szombat) lenne kedve valakinek jönni?

Figyelt kérdés

[link]

Kedvem lenne menni, de nem egyedül. :D

Beszélgetés, ismerkedés, barátkozás, kötöttségek nélkül...

Férfi vagyok (35 éves), így hölgyet (akár fiatalabbat is) keresek társaságnak. Nyilván a programra vendégem vagy, ha már én invitállak. :D

Többit privát levélben.

2022. nov. 3. 21:11
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én szalagavatós buliban leszek szombat este a nyugatinál, bocsi :)
2022. nov. 3. 21:14
 2/11 anonim válasza:
Az nem meleg hely?
2022. nov. 3. 21:25
 3/11 A kérdező kommentje:

#2:

De amúgy igen, mint mindenhol, kimondottan vannak melegvizes medencéi :D

A szaunában pedig kinondottan forróság van. :D

2022. nov. 3. 21:30
 4/11 anonim válasza:

1es!

😄😄😄😄

2022. nov. 3. 22:23
 5/11 anonim válasza:
De kár, hogy nem vagyok jó csaj :D
2022. nov. 3. 23:38
 6/11 anonim válasza:
Ennyire ne alacsonyodj le. Legyen tartásod kérdező. A nő fizesse a wellnest.
2022. nov. 3. 23:38
 7/11 anonim válasza:
Egyszer beszéltem üzenetben egy ilyen csajjal aki eljött volna. Igazából ő dobta fel. Én meg nem hittem el, pedig kajak vannak ilyen “olcsók” ami a végén ugyannyi mint egy minőségi“rosszlány”
2022. nov. 4. 15:52
 8/11 A kérdező kommentje:

Biztos ez az én hibám, és kilógok a sorból. De nálam nem az a vezérelv, egy közös programra invitálásbál, hogy hátha lesz kósza dugás. Ha ezt szeretném, ahogy mondod... rosszlányokponthu. Csak sajnos az se emberileg, se mentálisan nem elégít ki ki. Hamis értékekért meg nem fizetek.. :D Mondhatni, olcsó húsnak híg a leve.. :D Meg amúghy sem vagyok leveses... :D

Nekem pusztán egy beszélgetésért, a társasági élmány miatt is megéri ez. Sőt sokkal több is.

Én beérem a magas értékrendű nőkkel, akik hasonlóan gondolkodnak mint én.

Neked pedig meghagyom az olcsókat, és így mindenki jól jár. :D Máskor ne hagyd ki az olcsóakat, menj el velük :D

2022. nov. 16. 22:21
 9/11 anonim válasza:

Ne gykn keresd erre a partnert, értelmetlen. Volt innen randim, rosszabb volt mint egy társkeresős csaj. Full kretén, érdektelen, antiszoc csodacsaj.

A randin azért odafigyeltem hogy ne én fizessek mindent, feleztünk. Amúgy sem szokásom mindent kifizetni, mindenki állja a maga költségeit.

2022. nov. 17. 11:32
 10/11 anonim válasza:
Én bírom az antiszoc, kretén csodacsajokat. Megadod az elérhetőségét?
2022. nov. 17. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!