Vannak másnak is hasonló vágyai? (Ölelkezés fiúkkal stb) 21/F
Heteroszexuális kapcsolatokra vágyok, azonban nem tagadom, azonos neműekkel is vannak enyhébb vágyaim. A Kinsey-skálán az 1-2 fokozatra tenném magam.
Vonz, néha izgat a fiúk közelsége, a barátaim közül is néhányé, akiket szívesen ölelgetnék is akár. Nagyon kedvelem, szeretem őket és hálás vagyok, hogy az életem részei. Vágyom arra, hogy megöleljem őket és akár alvás közben is szívesen átölelném őket. Ezt volt már, hogy meg is tettem, miután letisztáztuk a szándékaimat.
Ezek a vágyak minden bizonnyal azért alakulhattak ki, mert azelőtt nem nagyon voltak fiú barátaim és a barátságuk komoly pozitív hatással volt az életemre, amiért hálás vagyok, nem akarom elveszíteni őket.
Elsősorban olyan fiúk társaságára, közelségére vágynék, akik “menők”, sportosak, de mégis érzékenyebbek, értelmesek.
Ami fel tud izgatni még fiúkkal kapcsolatban, az az, ha szép a lábfejük. Illetve van egy fura fétisem is, ami összefügg valamennyire ezekkel. Amikor egy menő, sportos fiú megsérült és gipszben jött iskolába, mindenki rá figyelt, a figyelem középpontjába került, dobott a népszerűségén és ha lazán vette az egészet, aktív maradt, még menőbbé vált. Emiatt arra vágytam, hogy bárcsak velem is történne ilyesmi. Felizgat, ha beleképzelhetem magam egy ilyen szituációba, ha velem egykorú begipszelt lábú menő fiúkról nézek képeket. Ki is próbáltam már dolgokat ebben a témában.
Vannak itt, akik tudnak valamilyen szinten azonosulni ezekkel? Hasonló vágyaik vannak?
Ölelés a smárolás előszobája
Majd 10 év mulva úgy fogod szopni a fiúkat mint a kisangyal
Biszexuális vagy.
Hetero ember ilyen vágyat nem érez férfi társai iránt. Nincs ezzel semmi baj, csak ne heteroként hivatkozz magadra.
Biszex vagy. Én is így kezdtem anno, először csak ölelkezés fiúkkal, utána arcra puszi, és mindig többet akartam. Ma már ott tartok hogy le is feküdtem sráccal.
Szóval te is biszex vagy, most kezded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!