Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak másnak is hasonló...

Vannak másnak is hasonló vágyai? (Ölelkezés fiúkkal stb) 21/F

Figyelt kérdés

Heteroszexuális kapcsolatokra vágyok, azonban nem tagadom, azonos neműekkel is vannak enyhébb vágyaim. A Kinsey-skálán az 1-2 fokozatra tenném magam.

Vonz, néha izgat a fiúk közelsége, a barátaim közül is néhányé, akiket szívesen ölelgetnék is akár. Nagyon kedvelem, szeretem őket és hálás vagyok, hogy az életem részei. Vágyom arra, hogy megöleljem őket és akár alvás közben is szívesen átölelném őket. Ezt volt már, hogy meg is tettem, miután letisztáztuk a szándékaimat.

Ezek a vágyak minden bizonnyal azért alakulhattak ki, mert azelőtt nem nagyon voltak fiú barátaim és a barátságuk komoly pozitív hatással volt az életemre, amiért hálás vagyok, nem akarom elveszíteni őket.

Elsősorban olyan fiúk társaságára, közelségére vágynék, akik “menők”, sportosak, de mégis érzékenyebbek, értelmesek.

Ami fel tud izgatni még fiúkkal kapcsolatban, az az, ha szép a lábfejük. Illetve van egy fura fétisem is, ami összefügg valamennyire ezekkel. Amikor egy menő, sportos fiú megsérült és gipszben jött iskolába, mindenki rá figyelt, a figyelem középpontjába került, dobott a népszerűségén és ha lazán vette az egészet, aktív maradt, még menőbbé vált. Emiatt arra vágytam, hogy bárcsak velem is történne ilyesmi. Felizgat, ha beleképzelhetem magam egy ilyen szituációba, ha velem egykorú begipszelt lábú menő fiúkról nézek képeket. Ki is próbáltam már dolgokat ebben a témában.

Vannak itt, akik tudnak valamilyen szinten azonosulni ezekkel? Hasonló vágyaik vannak?

2022. okt. 23. 12:40
1 2
 1/13 anonim válasza:
hát nem kicsi a baj
2022. okt. 23. 13:25
 2/13 anonim válasza:
Meleg vagy. Ne tagadd
2022. okt. 23. 13:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát nálatok nem kicsi a baj. Enyhe homoerotikus vágyak, amiket nem tagadok = meleg vagyok. A meleg az, akit 100%ban az azonos neműek érdekelnek. Én szexet, csókot csak lánnyal tudok elképzelni, fiúval nem. Ennek ellenére persze, meleg vagyok…
2022. okt. 23. 14:05
 4/13 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj!éldd meg a vágyaidat.sokkal szebb lesz a Z életed,nem lesz benned olyan hogy bszus miért nem tettem meg ezt vagy azt.
2022. okt. 23. 16:34
 5/13 anonim válasza:
Lábfétises meleg/bi vagy. Van itt erre egy külön kategória, ott próbálkozz.
2022. okt. 23. 18:43
 6/13 anonim válasza:

Ölelés a smárolás előszobája

Majd 10 év mulva úgy fogod szopni a fiúkat mint a kisangyal

2022. okt. 23. 20:53
 7/13 anonim válasza:

Biszexuális vagy.

Hetero ember ilyen vágyat nem érez férfi társai iránt. Nincs ezzel semmi baj, csak ne heteroként hivatkozz magadra.

2022. okt. 25. 16:34
 8/13 anonim válasza:
Az ölelkezős rész bennem is megvan.
2022. okt. 29. 01:44
 9/13 anonim válasza:

Biszex vagy. Én is így kezdtem anno, először csak ölelkezés fiúkkal, utána arcra puszi, és mindig többet akartam. Ma már ott tartok hogy le is feküdtem sráccal.

Szóval te is biszex vagy, most kezded.

2022. nov. 16. 16:06
 10/13 anonim válasza:
Nincs veled baj, de meleg vagy, ezt fogadd el. Vagy hivjuk biszexnek, tök mindegy. Hetero ember, mint én is, okádok ha ilyenekre gondolok, mint amiket leírtál.
2022. dec. 2. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!