Van itt olyan, aki járkálna velem éjjel erdőkbe meg hasonló ijesztő dolgokat csinálna?
Hegyikerékpáros vagyok és sokat járok mélyen az erdőkben, és elgondolkodtam azon, hogy milyen lehet éjjel ott lenni. (nem biciklivel)
Viszont egyedül biztos nem merném ezt megcsinálni, sokszor még nappal is félek az erdőkben, ha valami hangot hallok.
Van itt olyan, akit érdekelnek még ilyen dolgok?
Rólam: 18F, Komárom-Esztergom megye
*egy héttel később*
Mai híreink:
Több ember is eltűnt egy erdőben este miután egy ismeretlennel elmentek kerékpározni
Én voltam már esti túrán az erdőbe. Persze nem egyedül, ilyen "tábor" volt, pár diák meg 1 tanár, voltunk vagy 10en.
Nem is volt azzal baj, csak mikor a kis ösvény mellett 2 oldalról hallottunk csörtetést, na az picit para volt. De ugye nem is láttuk, hogy mi az, gondoltuk, hogy valami apró állat, vagy őz vagy valami. De mikor hallottuk a röfögéseket is. Na akkor kezdtünk tempósabban sétálni visszafele, meg néztük a fákat, hogy hova tudnánk egy pillanat alatt felmászni, ha van valami, mert mi ott nem nyerhetünk, se futásba, se közelharcba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!