AnoTalkon bele lehet még botlani normális emberekbe is?
Még 3-5 éve jártam fel néha unalmamba. (srác vagyok)
Nem volt túl sok értelmes lány. (egy jótanács, ha valaki úgy kezd hogy "Szia kor" csak lépj ki, hidd el nem éri meg folytatni :D)
Multkor felnéztem mert nem tudtam mit kezdeni magammal, kezdődött egy Szia kor?-al, nyilván kiléptem, folytatódott egy "Szia szerpejáték?"-al, na mondom eddig remek. Aztán a következő meg valami 10 éves kisfiú lehetett aki lányként jött fel. Nem tudom a lányok milyen kanokkal találkozhatnak, de a női felhozatal után nem is szeretném megtudni.
Nem lenne rossz koncepció az oldal amúgy, de jelenleg használhatatlan szerintem. A másik nagy hátulütő meg az, ha valakivel tök jót elbeszélgetsz és utána kiderül hogy brutál csúnya. Jóérzésű emberként azért számít valamicskét a hölgy kinézete, szóval jah... Egyébként régen találkoztam is pár csajjal onnan, meg volt ilyen barátság extrákkal szitu meg ilyesmi. De így 20 évesen már nem érzem szükségességét hogy felmenjek...
Néha bele lehet, de sok a hülye, mint mindenhol.
Én is direkt ehhez a színvonalhoz lépek fel, meg sem próbálok annyira mély beszélgetést kezdeményezni már.
Volt már néhány normális lány akit ott ismertem meg, de a többség minősíthetetlen.
Csak néhány példa:
Tök jól elbeszélgettünk, aztán elkérte az e-mail címemet(?) Hogy ott tudjuk folytatni. Mondom fura, de tök normális, szívesen beszélgetnék vele. Aztán megadtam és egyből lelépett, majd jött a hittérítő e-mail áradat...
A másik aki egy egy pár üzenet után megadta minden adatát és rákérdezett hogy leszek-e a pasija :D
A szerepjátékosokról meg a kisfiúkról ne is beszéljünk inkább.
Én általában akkor kötök ki ott, ha beteg vagyok, már minden létező filmet megnéztem, könyvet elolvastam, a barátaim éppen alszanak/tanulnak, csinálják a dolguk....na akkor fel szoktam nézni.
Covid alatt találkoztam több jó arc lánnyal is (szintén lányként). Közülük egyik a barátnőm lett, akivel másfél évig együtt voltunk, egy lány pedig mondhatni a legjobb barátom.
Szóval igen...jókor kell lenni jó helyen, de néha lehet szerencséd.
13-as, az igen. Az azért nem semmi, de tényleg.
Á, nem, a szerepjátékot inkább hagyjuk. Na meg mikor azzal indítanak, hogy "Szia, perverz vagy?"
Na, attól tudok csak igazán falnak menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!