Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ez anotalkon?

Durkógyerek kérdése:

Miért van ez anotalkon?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, biztos sokan feltették már a kérdést, de mivel ebből millió kérdés van, nem néztem át mindet.

Ha fent vagyok, vagy perverz, vagy normális. Ha normális, akkor meg csúnyácska....(a perverz nálam alapból kilépős)

2019. júl. 19. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

chatelni járnak fel oda és nem egymást nézegetni :D

én szoktam mind2 lenni, jókat szoktam beszélgetni mind2 irányban és akiket láttam szerintem nem voltak csúnyák

2019. júl. 19. 10:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Aha. .. Értelek. Akkor nem tudok hogy jött össze
2019. júl. 19. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

Sokan mondják, hogy akik anotalkon vannak, nem normális emberek, perverzek, kiélik tulsagosan is magukat. - Na de én már rengeteg időt fenn töltöttem ott (2+ év), és alig találni normálist. Rettentően ritka, de vannak napok, hetek, amikor egyel nem találkoztam. Tehát ebből az adódik, hogy az 'átlagemberek' (lányok) ilyenek többnyire. És nem az oldalban van a baj, hiába elkorcsosult, hanem a mai lányokkal.

F

2019. júl. 19. 11:05
 4/7 A kérdező kommentje:
És akik normálisak, nem csúnyácskák? Mert nekem mindig ez volt...
2019. júl. 19. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

"És akik normálisak, nem csúnyácskák?"

Azok mással töltik az idejüket. Az offline világban.

2019. júl. 19. 11:21
 6/7 mákostésztaextrákkal ***** válasza:
Az van,hogy párszor voltam fent és valóban rohadt sok a perverz.Rossz értelemben.
2019. júl. 19. 12:21
 7/7 mákostésztaextrákkal ***** válasza:
Az okát nyilván nem tudom.Unatkoznak vagy szexuálisan túlfűtöttek.Ki tudja?!🤷
2019. júl. 19. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!