Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Keresek innen gyakoriról egy...

Keresek innen gyakoriról egy férfit, akivel beszélgettem egy kis ideig, de már nem tudom elerni őt.?

Figyelt kérdés

Ádám a neve és informatikus ha jól emlékszem. Beszélgetünk instan is, de oda már nem tudok belepni megnezni hogy van fent és itt is, de innen még eltűntek az üzenetek és a felhasználóneve is így abszolút eltűnt.

Legutóbb kb júliusban beszéltünk de össze jött pár dolog így nem jelentkeztem viszont szívesen beszélgetnék, mert most szabad vagyok teljesen és ő tudja hogy értem, mert erről is beszéltünk anno. És 18+ témánk is volt.😜

20 éves vagyok és lány, remélem felismersz/ ha magadra ismertél írj kérlek. 😋🙂

2022. okt. 1. 18:04
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
17-es, a felhasználónevedrol már meg tudom mondani, mert a nagy részére emlékszem, de a számokra végén már nem.
2022. okt. 2. 19:48
 22/24 A kérdező kommentje:
És köszönöm 20-as valaszolo😊
2022. okt. 2. 19:48
 23/24 anonim válasza:

Nézegesd a toplistákat. Hátha meglátod a nicknevét. Természetesen elsősorban annak a kategóriának a toplistáját, amelyikben összetalálkoztatok.

A szexualitáséban pl. láttam egy Ádámot számsorral a végén.

2022. okt. 2. 21:14
 24/24 anonim válasza:

Én is ismertem innen egy Àdàmot, de az pár hónap beszélgetés után bekattant, és ezért leakasztottam.

De sajna nem egyről beszélünk, mert ő nem informatikus. Ő futár, de autószerelő szeretne lenni.

2022. okt. 7. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!