Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Keresek innen gyakoriról egy...

Keresek innen gyakoriról egy férfit, akivel beszélgettem egy kis ideig, de már nem tudom elerni őt.?

Figyelt kérdés

Ádám a neve és informatikus ha jól emlékszem. Beszélgetünk instan is, de oda már nem tudok belepni megnezni hogy van fent és itt is, de innen még eltűntek az üzenetek és a felhasználóneve is így abszolút eltűnt.

Legutóbb kb júliusban beszéltünk de össze jött pár dolog így nem jelentkeztem viszont szívesen beszélgetnék, mert most szabad vagyok teljesen és ő tudja hogy értem, mert erről is beszéltünk anno. És 18+ témánk is volt.😜

20 éves vagyok és lány, remélem felismersz/ ha magadra ismertél írj kérlek. 😋🙂

2022. okt. 1. 18:04
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Meglepő, hogy ilyen nők is vannak itt, aki eddig szó nélkül eltűnt, annak szerintem esze ágában sem volt megkeresni engem utána. Leginkább csak frigidekkel, közönyösekkel, idegbetegekkel szoktam itt összefutni, ezek szerint néha felbukkannak itt olyanok is, akik nem riadnak el attól, ha valaki igazán meg akarja őket ismerni, vagy ha "pikánsabb" témák is előkerülnek. Egyébként ha a srácnak már nem látszik a felhasználóneve, akkor valószínűleg törölte magát, az instán meg lehet másik profilt csinálni.
2022. okt. 1. 19:43
 12/24 anonim válasza:
Szerintem nem magát törölte, csak egy sima troll volt akit tiltottak.
2022. okt. 1. 19:43
 13/24 A kérdező kommentje:
Felőlem lett gond, neki ugyanúgy megvan minden és én csesztem el a dolgokat
2022. okt. 1. 20:12
 14/24 anonim válasza:
Írhatsz nekem. Van egy Ádám nevű kollégám, hétfőn átadom neki.
2022. okt. 1. 21:21
 15/24 anonim válasza:
Remélem nem B. Ádám. XD
2022. okt. 1. 21:24
 16/24 anonim válasza:
Lehetek az Ádámod, kedves Éva. ;)
2022. okt. 1. 22:04
 17/24 anonim válasza:
Sok dolog passzol rám, de szerintem nem én vagyok :D
2022. okt. 1. 22:54
 18/24 anonim válasza:
Én úgyaggódhom...
2022. okt. 2. 09:10
 19/24 A kérdező kommentje:
Mindegy, elengedem Ádámot. Én voltam a hülye aki eltűnt, szóval így jártam. Bocsi tényleg ha ezt olvasod, de ha jelentkezel akkor is békén hagylak mostmár.
2022. okt. 2. 11:39
 20/24 anonim válasza:
Én Ádám vagyok de nem a te Ádámod. Majd találsz egy másik Ádámot sok van belőlünk minden féle fajta kivitelben. Sok sikert 🙂
2022. okt. 2. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!