Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Olyan, mintha összekevernék egyes érzéseket. Ha egy fiú kedvesebb velem, foglalkozik velem már túlgondolom az egészet. Emiatt már ért többször is csalódás.
Zavar, mert barátságnál többet hiszek, de igazából nincs semmi. Jelenleg is egy ilyen helyzetben vagyok és gyanítom megint csak én gondolom bele.
2022. okt. 1. 02:05
1/2 anonim válasza:
Kor, nem?
A többség egyébként így szokta, nem kevesz össze semmit, caak többet gondolsz bele.
Szeretnél egy barátot, és gondolom azt is keresel, mások meg barátkoznak inkább. Keress olyat aki szintén ismerkedni szeretne.
2022. okt. 1. 06:38
2/2 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok ezzel sokszor, csak a másik oldalról.
Mi pontosan a helyzet? Mert gondolom a kérdésed arra irányul, hogy megint túlgondolod vagy sem. Jó lenne többet tudni, hogy tanácsot tudjunk adni. :)
2022. okt. 1. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!