Valaki szeretne egy bandába csatlakozni?
inkább gyulához vagy békéscsabához közel kellenének tagok
szeretnék egy grunge vagy rock bandát hasonlót a nirvanához.
nagyjábol tudok akusztikuson gitározni,sok haverom van de egyikük se szeretne a bandába csatlakozni.
14- 17 éves korig kellene egy dobos, bassist, és énekes.
(egyébként 16 éves lány vagyok)
régóta gondolkodom egy bandán de csak most vettem rá magam hogy actually keressek tagokat és komolyan vegyem. én sem gitározom tökéletesen akár kezdők is jöhetnek, együtt fejlődhetünk a zenében.
"14- 17 éves korig kellene egy dobos, bassist, és énekes."
. Szóval akkor "actually" nem egy bandához csatlakoznának emberek, hanem először kellenének tagok, hogy megalapítság a bandát.
Szerintem először hasonló érdeklődésű embereket kell keresni a közeledben, és meglátni, kiben van elszántság a bandához is.
Ez a "nagyjából tudok akusztikuson gitározni" ez nem valami jó hírdetés, ugye tudod?:D
Eleve, gondolom nem akusztikus bandát akarsz, szóval kell elektromos gitár neked. Azon tudsz játszani? Persze, eléggé hasonló, de azért nem ugyanaz.
És a "nagyjából".... eh:D
Voltam régebben több bandában is, mindegyiknél olllllyan tehetségtelen gitárosok voltak, hogy borzalmas:D Gitár került a kezébe és egyből bandát akart, igaz az akkordokat nem ismeri, ritmusérzéke nincs, számolnia kell a pengetések számát, hogy tudja mikor kell hangot váltani.... Deeee persze azért vett egy 200ezres flying V-t, dehát.. minek:D
Szóval mennyire tudsz gitározni?
Énekelni megyek szívesen, de elég rossz a hangom. Mehetek?
Amúgy sok sikert! A zenével való komolyabb foglalkozást kb ilyen korban kell elkezdeni, vagy még korábban! :)
A legtöbb rapper is például már 12-13 évesen rappelt. Oké, az rap, nem rock, de gondolom az elkezdeni jó minél hamarabb, ha valaki komolyan akar vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!