Szeretném jobban megismerni a transzszexuálisokat, a gondolkodásukat, a belső világukat. Van itt olyan transzszexuális, aki szívesen beszélgetne?
Sok dolgot nem értek a transzszexualitással kapcsolatban, de nem célom a gúnyolódás, zaklatás, csak amolyan érdeklődő beszélgetést szeretnék folytatni erre vállalkozó transzszexuálisokkal.
(33/F)
Ha szeretnél írj.
24 éves transznemű lány vagyok (nem keresek párkapcsolatot, se szexuális partnert)
"Sok dolgot nem értek a transzszexualitással kapcsolatban, de nem célom a gúnyolódás, zaklatás, csak amolyan érdeklődő beszélgetést szeretnék folytatni"
Ha gondolod nekem irhatsz privátban , mármint, ha még aktuális a kérdés. Hetero férfi vagyok egyébként, de érdekel a téma, és foglalkoztam vele sokat. Volt egy időszakom, szexualitásban megmutatkozott némi transz felé irányuló hajlam nálam. Kifejtem mi volt, ha akarod.
Véleményem szerint a transzszexuálisok olyan homoszexuális vagy biszexuális emberek, akik úgy érzik sokkal jobban éreznék magukat más nemű ként. Pl. Homoszexuális férfi, aki szubmissziv, és domináns maszkulin férfihoz vonzódik, amit sokszor nem kaphat meg, az okoz frusztrációt, és eljatszik a gondolattal, arról, hogy ha ő női testbe született volna, akkor mennyivel egyszerűbb lenne az élete. Nem vagyok szakértő, de én így látom. Hogy ez az állapot, gondolat folyamatosan fokozódik, kitolti a szexuális gondolatokat, és ezáltal sokan eljutnak oda, hogy nemet akarnak váltani, ami a jelen orvostudomány állását tekintve teljes értékűen megvalosithatatlan vagy. Hogy miért lesz valaki transz, azt lehetne részletezni.. Leginkább a fennallo társadalmi konstrukció az oka.
#5 Lepontoználak, ha lehetne.
Aszexuális vagyok, semmilyen szexuális vonzódást nem vált ki belőlem egyetlen ember sem. Romantikusan pedig csak a lányok érdekelnek, mert hozzájuk tudok leginkább kapcsolódni. Mégis transznemű lány vagyok, mert nemi diszfóriát okoznak a születési nemi szervek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!