Honnan tudja vagy érzi egy nő, hogy éppen ránézek mikor látókörén kívül esek?
Nagyon egyszerű példa: békésen vezetek, nem zörög az autó, nem dübörög a zene, de felfigyelek egy nagyon csinosan öltözött szép alkatú lányra a járdán, vet rá az ember egy pillantást és úgy fordul vissza, hogy szemkontaktus veszünk fel egymással egy rövid időre majd haladunk tovább.
Ez valami 28. érzék? Nem ritka eset!
Megerzem én is, ha néznek, bárhol. Munkahelyen amikor rólam beszélnek, de messze vannak ahhoz, hogy halljam őket, akkor is tudom, hogy rólam van szó.
34/N
Megérzem én is mások tekintetét. Mindegy mivel közlekedek vagy a másik fél hogyan/mivel közlekedik.
Passz, mi alapján van.
A kiszemeltemmel is így találkozott tekintetünk. Következő eseményre úgy megyek, hogy megkörnyékezem s meglátom megteszi-e a lépést felém.
Amikor megláttam magával ragadott. Amikor már több szemszögből láttam arcát, végig futott a gerincem mentén egy kellemes érzés és csak annyi jött ki számon halkan: gyönyörű!
Az első magyar férfi, aki ennyire felkeltette érdeklődésemet.
Úgy érzem magamat, mint egy újongó tini.
Számomra a tegnap kora esti történetem is egy hasonló példa: egyik férfi ismerősömmel megbeszéltük, hogy "nem" mutatjuk ki egy bizonyos helyen a külvilágnak, hogy "ismerősök" vagyunk.
Mégis: nekem az az intézményrész teljesen új volt.
Mivel nem ismertem ki magam, kerestem a mellékhelyiséget. Ahogy elhaladtam, éreztem, hogy a tekintetével követ engem - hátulról.
Nemsokára befejeződött a helyiségrész és "fogolynak" kezdtem érezni magam. Falak, zárt ajtók mindenütt.
Megszólalt az ismerősöm, valamit halkan mormolt félmosollyal.
Én szinte helyből elismételtem azt, amit megbeszéltünk korábban FIXRE(!) "Ugye arról volt szó, hogy nem ismerjük egymást?!"
Már nem tudom, hogy mi volt erre a válasza, mert általában az orra alatt szokott motyogni néha. Én elindultam kifelé és haza.
Szóval igen, lehet érezni (pl. hátgerinc borzongás képpen is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!