Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Honnan tudja vagy érzi egy...

Honnan tudja vagy érzi egy nő, hogy éppen ránézek mikor látókörén kívül esek?

Figyelt kérdés

Nagyon egyszerű példa: békésen vezetek, nem zörög az autó, nem dübörög a zene, de felfigyelek egy nagyon csinosan öltözött szép alkatú lányra a járdán, vet rá az ember egy pillantást és úgy fordul vissza, hogy szemkontaktus veszünk fel egymással egy rövid időre majd haladunk tovább.

Ez valami 28. érzék? Nem ritka eset!

2022. szept. 10. 06:54
 1/8 anonim válasza:
Rossz kategória. Ajánlom az ezotériát.
2022. szept. 10. 07:05
 2/8 anonim válasza:
Hallja az autót, arra figyel oda (először).
2022. szept. 10. 07:52
 3/8 anonim válasza:
Ha felhajtasz miatta a járdára mit vársz?
2022. szept. 10. 10:06
 4/8 anonim válasza:
Ezt én is megfigyeltem.Meglátok egy szép lányt és nézem miközben jövök el mellette,egyből rám néz,de nem kéne látnia
2022. szept. 10. 10:07
 5/8 anonim válasza:

Megerzem én is, ha néznek, bárhol. Munkahelyen amikor rólam beszélnek, de messze vannak ahhoz, hogy halljam őket, akkor is tudom, hogy rólam van szó.

34/N

2022. szept. 10. 11:14
 6/8 anonim válasza:
Sok a paraszt, senki sem akarja hogy elcsapják. Te miért veszed fel a szemkontaktust az úton közlekedő többi autóssal? Azért mert ha egymás szemébe néztek azzal megbizonyosodtok róla hogy a másik és észre vett téged és biztonságosan haladhatsz tovább. Csak itt a gyalogos vs autós áll fenn. És csak azért tűnik fel ez neked, mert ami nem tűnik fel arról nem tudsz. Ergo mindenki akit észreveszel olyannak dog hatni mint ha szemeznél vele. Aki meg téged nem vesz észre, vagy nem tart potenciális veszélyforrásnak az nem fordít rád figyelmet. Szerinted miért a rossz fiúkat szeretik a lányok? Ott is ugyan ez. Ráadásul a jó fiúk “láthatatlanok” kivéve ha “ragyognak”.
2022. szept. 10. 11:46
 7/8 anonim válasza:

Megérzem én is mások tekintetét. Mindegy mivel közlekedek vagy a másik fél hogyan/mivel közlekedik.

Passz, mi alapján van.

A kiszemeltemmel is így találkozott tekintetünk. Következő eseményre úgy megyek, hogy megkörnyékezem s meglátom megteszi-e a lépést felém.

Amikor megláttam magával ragadott. Amikor már több szemszögből láttam arcát, végig futott a gerincem mentén egy kellemes érzés és csak annyi jött ki számon halkan: gyönyörű!

Az első magyar férfi, aki ennyire felkeltette érdeklődésemet.

Úgy érzem magamat, mint egy újongó tini.

2022. szept. 10. 19:09
 8/8 anonim válasza:

Számomra a tegnap kora esti történetem is egy hasonló példa: egyik férfi ismerősömmel megbeszéltük, hogy "nem" mutatjuk ki egy bizonyos helyen a külvilágnak, hogy "ismerősök" vagyunk.

Mégis: nekem az az intézményrész teljesen új volt.

Mivel nem ismertem ki magam, kerestem a mellékhelyiséget. Ahogy elhaladtam, éreztem, hogy a tekintetével követ engem - hátulról.

Nemsokára befejeződött a helyiségrész és "fogolynak" kezdtem érezni magam. Falak, zárt ajtók mindenütt.

Megszólalt az ismerősöm, valamit halkan mormolt félmosollyal.

Én szinte helyből elismételtem azt, amit megbeszéltünk korábban FIXRE(!) "Ugye arról volt szó, hogy nem ismerjük egymást?!"

Már nem tudom, hogy mi volt erre a válasza, mert általában az orra alatt szokott motyogni néha. Én elindultam kifelé és haza.

Szóval igen, lehet érezni (pl. hátgerinc borzongás képpen is.)

2022. szept. 10. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!