Mi bánt éppen jelenleg? Leakarod írni privátban? 🥺🧸
Akárcsak a 9-es én is az egzisztencia..
Csak ellenben vele én csak is magamnak köszönhetem a sorsom. Rendre elhárdáltam midnent, avagy haszontalan dolgokra költöttem, miközben tettem rá mindenre és meg is lett az eredménye.
Sz@r munka, rossz fizetés, lélekölő társaság, pénztelenség, otthon élés..
a kilátástalan élet
az elidegenedés mindentől és mindenkitől
a magány
a szar melo
a világben élő ,,szörnyek és szörnyűségek" és amilyen irányba halad
és a többi :(
Minden csajnak biztos van kivétel...
Az a divat mostanság,hogy elhiteti bárkivel hogy szimpatikus meg tetszik neki az illető.Aztán szépen eltűnik szó nélkül..(ghostingol)Eléggé gerinctelen dolognak gondolom.
Na ez nagyon bánt hogy lehetnek ennyire érzéketlen....
Egymillió problémám van, hatalmas addósàgok, adótartozàs, összetört az autóm, stb.
Ami a legjobban aggaszt az az, hogy rendőrségi eljárás van ellenem folyamatban, és gőzöm sincs mi lesz a vége. Egész életemben hivatásos akartam lenni, de így ennek most szerintem lőttem. Nem direkt csináltam semmit pedig, véletlen volt, de ilyen esetben ez nem számít, nem érdekel senkit...Mindennap gyomorgörccsel kelek, és fekszek. Bárkivel problémát cserélnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!