Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mi bánt éppen jelenleg?...

Mi bánt éppen jelenleg? Leakarod írni privátban? 🥺🧸

Figyelt kérdés
21 éves nő

2022. szept. 4. 20:12
1 2
 11/19 anonim válasza:

Akárcsak a 9-es én is az egzisztencia..

Csak ellenben vele én csak is magamnak köszönhetem a sorsom. Rendre elhárdáltam midnent, avagy haszontalan dolgokra költöttem, miközben tettem rá mindenre és meg is lett az eredménye.

Sz@r munka, rossz fizetés, lélekölő társaság, pénztelenség, otthon élés..

2022. szept. 5. 00:24
 12/19 anonim válasza:
Az hogy nem szeretsz igazán.
2022. szept. 5. 16:10
 13/19 anonim válasza:

a kilátástalan élet

az elidegenedés mindentől és mindenkitől

a magány

a szar melo

a világben élő ,,szörnyek és szörnyűségek" és amilyen irányba halad

és a többi :(

2022. szept. 5. 18:06
 14/19 anonim válasza:
Sokminden
2022. szept. 7. 17:17
 15/19 anonim válasza:

Minden csajnak biztos van kivétel...

Az a divat mostanság,hogy elhiteti bárkivel hogy szimpatikus meg tetszik neki az illető.Aztán szépen eltűnik szó nélkül..(ghostingol)Eléggé gerinctelen dolognak gondolom.

Na ez nagyon bánt hogy lehetnek ennyire érzéketlen....

2022. szept. 14. 13:47
 16/19 anonim válasza:

Egymillió problémám van, hatalmas addósàgok, adótartozàs, összetört az autóm, stb.

Ami a legjobban aggaszt az az, hogy rendőrségi eljárás van ellenem folyamatban, és gőzöm sincs mi lesz a vége. Egész életemben hivatásos akartam lenni, de így ennek most szerintem lőttem. Nem direkt csináltam semmit pedig, véletlen volt, de ilyen esetben ez nem számít, nem érdekel senkit...Mindennap gyomorgörccsel kelek, és fekszek. Bárkivel problémát cserélnék!

2022. szept. 14. 18:25
 17/19 anonim válasza:
#16: A hivatásos az, amire gondolok?
2022. szept. 14. 20:28
 18/19 anonim válasza:
az, ha nem tudják helyen írni az igekötőket
2022. szept. 24. 18:14
 19/19 anonim válasza:
Nincs kedvem tanulni, nem vagyok elég motivált, pedig egy éven belül be kellene fejeznem a sulit. Magányos is vagyok, már egy éve nincs barátnőm. A meló suli mellett fárasztó, jó lenne egy masszázs is :D
2022. szept. 24. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!