Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Furcsa hogy nem merek privátba...

Furcsa hogy nem merek privátban írni másoknak ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Visszaírni se pedig írtak már páran tök normálisan. Csak félek attól hogy bajom származik abból ha írok itt másoknak. Nem érzem biztonságosnak. Még akkor se ha semmi személyeset nem adok ki magamról. Mennyire jogos a félelmem?
2022. máj. 1. 07:41
1 2
 1/13 anonim válasza:
76%
Semennyire sem jogos, és picit furi
2022. máj. 1. 07:43
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem csak lusta vagy és hozzám hasonlóan nem akarsz rá időt pazarolni :)
2022. máj. 1. 07:44
 3/13 anonim válasza:
92%
Én sem privizek pl
2022. máj. 1. 07:54
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Én direkt meghagytam 3 normális, kedves hangnemű üzit, azért, hogy ha kapok valamit, meg se kelljen nyitnom, törlöm azonnal. Mert ugye csak úgy lehet megnyitás nélkül törölni üzenetet, hogy ha már van legalább egy beérkezett üzeneted ott.
2022. máj. 1. 08:02
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Valahol jogos, mert: sokan itt csak trollkodnak; sokan itt nem feltétlen jót akarnak a másiknak; ha nem akarsz pl.: barátkozni másokkal, akkor is érthető; itt általában rövid időn belül úgyis meg szokott akadni a privizések.

Annyiban rossz, hogy az ismeretségi köröd nem bővül, bár, ha ezt a személyessel pótlod, akkor nincs probléma.

2022. máj. 1. 08:03
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Szorongsz a való eletben is, kerdező?
2022. máj. 1. 08:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi bajod lehetne ha semmi személyeset nem adsz ki?

Bár olyan értelemben vigyázni kell, hogy az ember akaratlanul is egyre többet mond magáról ha kellemesnek érzi a beszélgetést.

Mondjuk barátkozás céljából én sem szoktam itt beszélgetni. Ha konkrét témában rám ír valaki, azt megbeszéljük, de tovább nem húzom a levelezést. Barátkozós levélre meg nem szoktam válaszolni.

2022. máj. 1. 09:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha írsz valakinek, megtudja az itteni neved.
2022. máj. 1. 11:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

8. Es akkor mi van? Ha amúgy incognitora van beállítva...

Mindazonaltal en nem valaszolok privikre.

Mert ha a kerdeshez tartozik, akkor írja ki a kerdes alá. Ha meg nem, akkor semmi keresnivalója nalam.

2022. máj. 1. 11:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés alatt szoktam válaszolni, ha érdemes.
2022. máj. 1. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!