Furcsa hogy nem merek privátban írni másoknak ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Visszaírni se pedig írtak már páran tök normálisan. Csak félek attól hogy bajom származik abból ha írok itt másoknak. Nem érzem biztonságosnak. Még akkor se ha semmi személyeset nem adok ki magamról. Mennyire jogos a félelmem?2022. máj. 1. 07:41
11/13 anonim válasza:
#8 attól még nem fogja megtudni a személyes adatait. (max a valódi nevét ha az van neki beállitva.)
Én se sokat privátozok. De nem kell félni tőle mert anonim oldal. Hiába tudják meg a felhasználó nevedet nem jutnak vele előrébb.
12/13 anonim válasza:
Én se nagyon szoktam privátozni, de szerintem ez már picit paranoia inkább, most elsőre amit max megtud az a nickneved aztán ennyi. Onnan rajtad áll hogy mit árulsz el vagy mit nem, na meg most őszintén nem is akarnak rosszat a legtöbben, max ha valami felnptt részleges kérdés kapcsán írnak és lány vagy akkor lehet némi hátsó szándék.
13/13 anonim válasza:
Nekem nyugodtan írhatsz. Egyébként meg azt mondasz amit akarsz. Ha nem mondod meg a neved az is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!