Fiúk/fiatal férfiak! Amikor tetszik nektek egy lány, miért nem lájkoljátok minden képét, amit épp feltesz?
Figyelt kérdés
Mennyire számít ez nálatok? Vagy mi lányok gondoljuk túl ezt a like dolgot?
Láttam már sok olyat is, hogy a saját barátnőjének csak néhány képét lájkolja egy srác. (És minden nap instázik ,szóval nem azért, mert nem látja vagy mert elfoglalt) Ez nálatok mit jelent?
2022. szept. 1. 17:00
1/10 anonim válasza:
nem tetszik mindegyik?
2022. szept. 1. 17:15
2/10 anonim válasza:
Szerintem elég gáz, pincsiség folyton likeolgatni egy csaj képeit. Ha kapcsolat van köztünk teljesen mindegy, ha meg nem, minek beállni a többi nyálcsorgató fickó közé, csak hogy legyezve legyen a tündérke egója?
2022. szept. 1. 17:18
3/10 anonim válasza:
Mert a valóságban élek, ha akarok valamit majd kérek randit.
2022. szept. 1. 17:45
4/10 anonim válasza:
Mert sosem voltam az a nagy lájkolgatós srác 😅
2022. szept. 1. 18:00
5/10 A kérdező kommentje:
És ha a valóságban is ismerkedtek, tehát tudjátok, hogy lánynak is szintén tetszetek? Ilyenkor egy lánynak nem az jön le, hogy pincsi a srác ha lájkolja, hanem hogy tényleg tetszik neki.
2022. szept. 1. 18:08
6/10 anonim válasza:
Néhány lánynak esetleg. De sokan csak like-okat gyűjtenek.
2022. szept. 1. 18:22
7/10 anonim válasza:
Nem vagyok nagyon like-olgató, közösségi médiás manus.
2022. szept. 1. 18:36
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok simp
2022. szept. 1. 19:15
9/10 anonim válasza:
Nem like-olok semmit facebookom is csak mint chatre van haverokkal. Ha egy lánnyal úgy vannak a dolgok elfogom mondani neki hogy x képe tetszik, bár akkor is max ha új de 99% eséllyel nem is fogom látni mert nem nézném
2022. szept. 1. 19:51
10/10 anonim válasza:
Sose voltam az a nagy közösségi oldalra kirakós. Pedig esküszöm volt karácsonyfánk is. Van élet az online világon kívül is. Attól még, hogy valaki nincs fent, még ugyanannyi helyet foglal a világban. Nem kell ezt túlgondolni. Kedvencem az mikor valaki bejelöl(visszaigazolom) likeol. Az utcán meg elfordítja a fejét. Na, az jobb? Baromság
2022. szept. 4. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!