Azért ítélik el ha egy nő szingli mert nem tudják elfogadni hogy a szingli életforma egy döntés és nem támogatják a nők döntéshez való jogát?
Kérdező!
Nem azt ítélik el, hogy szingli, hanem azt, hogy nem tud viselkedni és ezért gondolják róla, hogy biztos azért szingli, mert a rossz természete miatt a kutyának sem kell, vagy már csak annak. :)
Senki homlokára nincs ráírva, hogy a szinglisége saját döntése, vagy így alakult.
Fiatalabb korban még lehet menő, de idősen inkább szánalmasnak szokták tartani az emberek és szintén abból az okból kifolyólag, hogy azt hiszik, senkinek sem kellett, senki sem volt elég jó neki, ezért nem kelt el.
Én csak a gyereknevelésben észt osztó szingliket nem szeretem, mert ne ossza már az észt arról, amiről f.gja sincs! :D
12: ha ezt az anyjuk is így gondolta volna, meg sem születnek.
A túlnépesedés pedig mindenre szolgáltat egy jó mentséget.
Na örök bugyuta érv XD
Mi a gyerekmentes csoportban csak röhögünk ezen
"Na örök bugyuta érv"
- a bugyuta érv a túlnépesedésre hivatkozni. Mivel: 1. ha van is túlnépesedés, az nem a mi kontinensünkön 2. nincs túlnépesedés, csak indokolatlan mértékű fogysztás, és rosszul strukturált globális gazdasági rendszer.
Kicsit tájékozódjatok a gyermekmentes hímzőkörötökben.
Egyébként mi ez a "gyerekmentes csoport"? Péntek esténként összejártok, és azon versenyeztek, ki utálja jobban a gyerekeket?
15: ez jó! :D
Hát, igen.... a kérdező saját magát járatja le és észre sem veszi.
Igazából szerintem a kutyát nem érdekli, kedves Kérdező, hogy te kivel vagy. Aki mégis megjegyzés tesz rá, azt el lehet küldeni a faszba. Én nem gondolnám túl ezt. Egyszerűen egyesek képtelenek felérni ésszel, ha valaki nem úgy akar élni, mint ők. Na, nekik nem tartozol magyarázattal.
Max akkor tudom elképzelni, hogy ez gondot okozzon, ha Te magad érzel zavart ez ügyben. Ezen gondolkozz el. Amúgy meg leszarni mások véleményét!
(Tudatosan gyerekmentes vagyok, így némileg átérzem)
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!