Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Azért ítélik el ha egy nő...

Azért ítélik el ha egy nő szingli mert nem tudják elfogadni hogy a szingli életforma egy döntés és nem támogatják a nők döntéshez való jogát?

Figyelt kérdés

2022. aug. 13. 12:16
1 2
 11/19 anonim válasza:

Kérdező!

Nem azt ítélik el, hogy szingli, hanem azt, hogy nem tud viselkedni és ezért gondolják róla, hogy biztos azért szingli, mert a rossz természete miatt a kutyának sem kell, vagy már csak annak. :)

Senki homlokára nincs ráírva, hogy a szinglisége saját döntése, vagy így alakult.

Fiatalabb korban még lehet menő, de idősen inkább szánalmasnak szokták tartani az emberek és szintén abból az okból kifolyólag, hogy azt hiszik, senkinek sem kellett, senki sem volt elég jó neki, ezért nem kelt el.

Én csak a gyereknevelésben észt osztó szingliket nem szeretem, mert ne ossza már az észt arról, amiről f.gja sincs! :D

2022. aug. 13. 17:38
 12/19 A kérdező kommentje:
A túlnépesedés káros hatásait viszont a szinglik is érzékelik pedig elsősorban nem ők járulnak hozzá
2022. aug. 13. 17:59
 13/19 anonim válasza:

12: ha ezt az anyjuk is így gondolta volna, meg sem születnek.

A túlnépesedés pedig mindenre szolgáltat egy jó mentséget.

2022. aug. 13. 18:29
 14/19 A kérdező kommentje:

Na örök bugyuta érv XD

Mi a gyerekmentes csoportban csak röhögünk ezen

2022. aug. 13. 21:49
 15/19 anonim válasza:

"Na örök bugyuta érv"

- a bugyuta érv a túlnépesedésre hivatkozni. Mivel: 1. ha van is túlnépesedés, az nem a mi kontinensünkön 2. nincs túlnépesedés, csak indokolatlan mértékű fogysztás, és rosszul strukturált globális gazdasági rendszer.

Kicsit tájékozódjatok a gyermekmentes hímzőkörötökben.

Egyébként mi ez a "gyerekmentes csoport"? Péntek esténként összejártok, és azon versenyeztek, ki utálja jobban a gyerekeket?

2022. aug. 13. 21:58
 16/19 anonim válasza:

15: ez jó! :D

Hát, igen.... a kérdező saját magát járatja le és észre sem veszi.

2022. aug. 13. 22:11
 17/19 anonim válasza:
#12 amikor anyám vállalt gyereket, feleennyi ember volt a Földön...
2022. aug. 14. 01:07
 18/19 A kérdező kommentje:
De miért várják el a nőktől hogy ne egyedül éljenek? Férfiaknál miért elfogadott az agglegénység, és nőknél miért nem?
2022. aug. 14. 11:06
 19/19 anonim válasza:

Igazából szerintem a kutyát nem érdekli, kedves Kérdező, hogy te kivel vagy. Aki mégis megjegyzés tesz rá, azt el lehet küldeni a faszba. Én nem gondolnám túl ezt. Egyszerűen egyesek képtelenek felérni ésszel, ha valaki nem úgy akar élni, mint ők. Na, nekik nem tartozol magyarázattal.

Max akkor tudom elképzelni, hogy ez gondot okozzon, ha Te magad érzel zavart ez ügyben. Ezen gondolkozz el. Amúgy meg leszarni mások véleményét!

(Tudatosan gyerekmentes vagyok, így némileg átérzem)

31F

2022. aug. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!